23948sdkhjf

All NRG får ny administrerende direktør

I marts sidste år hentede selskabet All Nrg sin ny administrerende hos Siemens.

Det drejede sig om Ken Sørensen. Han fratrådte dog stillingen igen med udgangen af oktober måned 2016. I hans sted trådte Karsten Robæk Severinsen, dog kun for en stund.

Nu oplyser selskabet, at man har fundet sin nye CEO. Det bliver Hans Schneider, der senest kommer fra en stilling hos Copenhagen Infrastructure Partners og før det en stilling som COO hos A2Sea.

-  Som en del af All Nrgs fremtidige vækst er det med stor glæde at jeg kan konstatere at Hans Schneider har sagt ja til at lede All Nrg, siger bestyrelsesformand Peter Thorlund Haahr i en pressemeddelelse. 

- Hans er en dygtig senior leder og er karakteriseret ved stort engagement og drive. Vi forventer stor vækst over de kommende år og jeg er sikker på at vi har fundet den rette til at navigere i en industri i konstant udvikling.

Også Hans Schneider glæder sig til at trække i arbejdstøjet for All Nrg.

- Jeg er meget glad for at skulle lede et så stærkt selskab som All Nrg. Der ligger et kæmpe potentiale i All Nrgs setup, siger Hans Schneider.

Det er ikke lykkedes for Energy Supply at få en kommentar fra hverken Hans Schneider eller Peter Thorlund Haarhr.

Om All Nrg Group
All Nrg Group er i dag en koncern med fire forretningsben bestående af danske selskaber alle med fokus på servicering af energimarkedet.

  • VB Entreprise i Skive, der opererer inden for højspændingsløsninger og -installationer til vindindustrien.
  • Apro Wind i Grenaa - leverandør af mandskab og løsninger inden for mekanisk vind.
  • Q-Star Energy i Esbjerg - leverandør af mandskab til olie- og gasindustrien i både ind- og udland
  • WTG Partners i Ebeltoft - udbyder inspektion og kvalitetssikring af vindmøller samt rådgivning og projektledelse ved installation af mølleparker.

 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078