23948sdkhjf

Gammel kending i direktørstolen hos MES

Direktøren er hentet ind direkte fra golfbanen.

I januar måned meddelte energiselskabet MES, at adm. direktør Henrik Brændgaard fratrådte sin stilling.

Årsagen var ifølge bestyrelsen uenighed mellem direktionen og bestyrelsen om relationerne mellem ledelsen og medarbejderne.

Dermed skulle bestyrelsen ud og finde en ny mand at sætte i spidsen for selskabet – og det blev en gammel kending, tidligere direktør i koncernen Jens Høgsberg Kristensen.

- Jeg er blevet hentet ind direkte fra en pensionist-tilværelse. Jeg gik og spillede golf, og det havde jeg egentligt vænnet mig til, og så skulle jeg pludselig det her, siger Jens Høgsberg Kristensen, der med meget kort varsel er blevet sat i direktørstolen.

Heldigvis har han masser af MES-erfaring at trække på.

Siden 1984 har han haft sin gang i selskabet først som ingeniør, og fra 2004 til 2012 som direktør – hvor han kørte parløb med Henrik Brændgaard, der dengang var økonomidirektør.

- Det er jo en ulykkelig sag den her. Både for medarbejderne, men også for bestyrelsen, der skal ind og blande sig i forretningsgangen og for Henrik, der kommer ud på den her måde, siger Jens Høgsberg Kristensen, der ikke regner med at blive på posten alt for længe.

- Jeg har været væk i fire år, og jeg skal ikke være her alt for længe. Jeg er blevet konstitueret, indtil der er fundet en anden løsning, siger han.

Og hvor længe, der går, inden man finder den anden løsning - som er en ny adm. direktør - ved Jens Høgsberg Kristensen ikke.

- Jeg skal mødes med bestyrelsen på torsdag, men jeg regner da med at kunne holde lang sommerferie, slutter han.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096