23948sdkhjf

Pensionskasse skyder penge i KK Wind

I november solgte pensionsselskabet PKA den midtjyske producent af vindmøllestyringer. Nu investerer Danica Pension et stort millionbeløb i selskabet

KK Wind Solutions har knap fået nye ejere, før en ny investor skyder penge i selskabet. Det er Danica Pension, som nu har investeret et trecifret millionbeløb den succesfulde producent af elektroniske løsninger til vindmøllestyring.

- Det her er attraktivt, da de har en solid forretning bestående af stærke kompetencer inden for systemudvikling, velfungerende supply chain management og ikke mindst et effektivt setup for serviceydelser. KK Wind Solutions vil kunne fortsætte deres vækst, da de kan levere i et marked, der går mod mere komplekse systemer og behov for integration af supply chain. På den baggrund kan Danica Pensions kunder forvente et afkast på denne investering, som slår det likvide marked, siger Jesper Langmack, investeringsdirektør for risikoaktiver i Danica Pension, til Børsen.

KK Group fik ny ejer i midten af november, da det skandinaviske investeringsselskab Solix købte selskabet af pensionsselskabet PKA, Maj Invest Holding samt administrerende direktør Tommy Jespersen og økonomidirektør Johnny Haahr.

KK Group har i dag 875 medarbejdere på verdensplan. Alene i kalenderåret 2016 er der kommet 130 nye medarbejdere til. 80 af dem på fabrikken i Polen og de resterende 50 ved hovedkontoret i Ikast, hvor man nu er oppe på 240 ansatte. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079