23948sdkhjf

Ans Kraftvarmeværk dropper varme fra Tange Sø

Gennem ti år har Ans Kraftvarmeværk arbejdet på planerne om at hente en stor del af varmen til værkets 535 forbrugere ud af vandet i Tange Sø. Det projekt er nu sat på pause på ubestemt tid.

Det skriver Midtjyllands Avis.

Det så ellers lyst ud, da man i maj-måned i år kunne indhente priser på varmepumperne i projektet. Men kun en af tre mulige udbydere kom med et tilbud, i hvilket prisen var for høj og varmeydelsen for lav.

- Vi har sparket projektet til hjørne. Og så må vi se, hvad det ender med. Personligt tror jeg, at det bliver svært at gennemføre, siger formand for kraftvarmeværket Per Grud.

Investeringen i projektet var sat til ni millioner kroner og kraftvarmeværket forventede at få 60 procent af varmebehovet dækket af varmen fra Tange Sø.

Nu undersøger Ans Kraftvarmeværk andre muligheder – især overskudsvarmen fra producenten af sprøjtestøbte plast-emner Unika på Lyngbakkevej i Ans er i søgelyset,

Derudover er kraftvarmeværket i det indledende samabrjede med varmeværkerne i Ulstrup, Rødkærsbro og Bjerringbro om den fremtidige energi-produktion.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094