23948sdkhjf

KK nærmer sig 900 ansatte

Alene i år er der kommet 130 nye medarbejdere hos producenten af styringselektronik til vindmøller
Økonomisk har de seneste år været én stor optur for KK Group, der sidste uge blev solgt til investeringsselskabet Solix . Mens omsætningen voksede godt 30 procent til 1,5 milliard i seneste regnskabsår, har producenten af styringselektronik også fået flere og flere medarbejdere rundt om i verden.

KK Group har i dag 875 medarbejdere på verdensplan. Alene i kalenderåret 2016 er der kommet 130 nye medarbejdere til. 80 af dem på fabrikken i Polen og de resterende 50 ved hovedkontoret i Ikast, hvor man nu er oppe på 240 ansatte.

Inden årets udgang runder man med sikkerhed 60 og måske så mange som 70 nye ansatte i Danmark - på ét år, fortæller administrerende direktør Tommy Jespersen til Electronic Supply:

- Men vi skal jo have de rigtige også, siger direktøren, som også fik en pæn sjat penge for sine aktier i forbindelse med salget. Men, understreger han, det er ikke planen at fortsætte i samme takt med ansættelser.

Økonomisk er det til gengæld planen at fortsætte for fuld damp. Omsætningen på 1,5 mia. kr. fra 2015/16-regnskabet skal fordobles over de næste fire år, så KKs omsætning kommer op i nærheden af de tre milliarder.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.114