23948sdkhjf

Vindmøllegigant ankommet til lynoperation i Esbjerg

Semco Maritime har 18 dage til at montere et specialdesignet modul på ’Seajacks Scylla’, verdens største fartøj til installation af havvindmøller
’Seajacks Scylla’, verdens største fartøj til installation af havvindmøller, er anløbet Esbjerg Havn og har fået plads ved Semco Maritimes rigområde. Det skriver jv.dk.

Blue Water Shipping er agent på fartøjets ophold i det vestjyske.

Nu har Semco Maritimes folk så 18 dage til at montere et særligt modul, der gør det muligt på rekordtid at tilpasse 'Scylla's fragt-dæk til forskellige typer og størrelser af tårne og vinger, der skal kunne fragtes sikkert frem til monteringsstedet, også i hårdt vejr.

- Vi har kun 'Scylla' i Esbjerg i 18 dage, og i den periode skal vi montere en kompleks præfabrikeret løsning. Det er selvsagt en meget skarp tidsfrist, som vi kun kan overholde på grund af vores årelange erfaring med styring af hastende rig-projekter kombineret med værftets ekspertise med lige netop denne form for modulbyggeri, sagde Lars Skov, senior vice president i Rig Projects i Semco Maritime, i forbindelse med, at Semco Maritime landende ordren i september .

Semco Maritime har bygget modulet, som Seajacks selv har designet.

Opgaven har ifølge jv.dk en værdi på et tocifret millionbeløb og er dermed en af de største for Semco Maritimes afdeling i Esbjerg i lang tid. Der vil være 70 mand beskæftiget direkte og indirekte i de 18 dage, der er afsat til opgaven.

Kilde: JV.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109