23948sdkhjf

Nyt vandværk er også testcenter

Bygningen er tegnet, kontrakterne er i hus, og første spadestik til det nye vandværk i Køge bliver taget den 1. november 2016.

Det nye vandværk skal ligge på Gymnasievej i Køge og skal erstatte det, der ligger på Søndre Allé, som er ved at være udtjent.

Ikke kun et vandværk

Vandværket  skal ikke alene levere rent drikkevand til borgerne i Køge by, men skal også fungere som vandtestcenter.

Folkeskoleelever og gymnasieelever får mulighed for at komme og gennemføre skoleprojekter i lokaler, der er specielt indrettet til formålet. Ligesom virksomheder får mulighed for at teste nyt udstyr og lave forskellige forsøg.

- Vi synes, at et moderne vandværk skal kunne mere end bare at levere drikkevand. Derfor har vi taget skridtet fuldt ud, da vi skulle lave planerne for vores nye vandværk. Nu kan vi bidrage med noget positivt til skoleeleverne og virksomhederne, der kan få gavn af vores testcenter og til borgerne, der får et nyt grønt areal, de kan benytte sig af. Vi glæder os meget til vandværket står færdigt, og vi håber, at det også kan være til glæde for andre, siger Line Wilchen Hollesen, der er administrerende direktør i Klar Forsyning.

Færdig i efteråret 2017

Klar Forsyning står som bygherre, mens LM BYg står for byggeriet, 2water for smedearbejdet med at samle procesanlægget og Kemp & Lauritzen A/S skal stå for el-arbejdet på procesanlægget.

KLAR Forsyning forventer, at det nye vandværk vil stå færdigt i løbet af efteråret 2017. 

Klar Forsyning investerer godt 110 mio. kroner i projektet.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125