23948sdkhjf

Kampen om ii’erne

To energikoncerner er endt i navnestrid, der skal afgøres juridisk.

Energikoncernen Trefor besluttede tidligere på året at koncernnavnet skulle ændres til Ewii.

Senere fik danskerne et helt nye energiselskaber efter fusionen mellem Energi Nord, Himmerlands Elforsyning og EnergiMidt blev en realitet. Her besluttede man nemlig at samle sig under navnet Eniig.

Det synes Ewii var at gå selskabets navn lidt for nær, så nu har man indledt retslige skridt for at få undersøgt om Eniig er for tæt på Ewii.

Det skriver Nordjyske.

- Vi synes ikke, det er særlig interessant, at Eniig lægger sig tæt op af vores navn. Oven i købet når vi er i samme branche, siger pressechef Claus Blem Jensen fra Ewii.

Hos Eniig, der her fået ekstern rådgivning fra et reklamebureau og et firma med forstand på varemærker, føler adm. direktør Martin Romvig sig på sikker grund. Han anerkender, at begge navne indeholder to i’er, men understreger at mening og tilblivelse er forskellig, hvorfor navnet Eniig ikke lægger sig for tæt op af Ewii.

Om Eniig

Eniig-navnet udspringer af den andelstanke, som HEF og EnergiMidt er bygget på. I fællesskab kan man udrette mere og løfte opgaver, som det ikke er muligt at gøre individuelt.

Eniig-navnet er et navn, der rammer ned midt i virksomhedens DNA både ejermæssigt, forretningsmæssigt og i forhold til den virksomhedskultur, som selskabet bygger på. De to i’er i midten af logo'et står for fællesskab, samarbejde og dialog mellem to ligeværdige parter.

Kilde: Eniig

 

Om Ewii

 EWII udtales som det danske ’evig’.

Evig og EWII signalerer, at det er noget, der varer ved, noget der holder og skaber langsigtet værdi – for miljøet, for udvikling og for en bæredygtig fremtid. EWII giver dermed associationer til det bæredygtige, det ansvarlige, det solide og ikke mindst det troværdige.

De to prikker over i’erne udgør uendelighedstegnet ∞, som symbol på at koncernen er for evigt bestående. EWII bygger på koncernens fundament; Energy World Inspired by Innovation.

Kilde: Ewii

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125