23948sdkhjf

Industrivarme vinder 8 MW kedel-ordre

De store kedler har fået et come-back.

Med ambitionen om at opnå en mere økonomisk og bæredygtig varmeproduktion, har Maribo Varmeværk indgået aftale med Industrivarme om et nyt 8,0 MW fliskedelanlæg.

 Industrivarme står for totalentreprisen af projektet, der inkluderer projektering, levering, montering og idriftsættelse af det komplette anlæg med tilhørende installationer.  

 - Projekteringen starter i år, så monterer vi i sommeren 2017 og der er forventet opstart på anlægget ultimo 17, fortæller adm. direktør Allan Jakobsen hos Industrivarme. 

Ordren ligger i den tunge ende og beløber sig til et to cifret millionbeløb.

 De store kedler er tilbage

Industrivarme tilkøbte i 2013 Hollensen Energy, der er eksperter i biomasseanlæg op til 12 MW, og i august blev Industrivarme en del af Verdo-koncernen.

Det betyder at Industrivarmes biomasseanlæg i dag er en videreudvikling af Hollensen-anlæg tilført viden og ekspertise fra Verdo.

 - Vi er vant til at levere store projekter, som solvarmeanlæg, men det nye er, at nu bygger vi videre på Hollensens anlæg og begynder at levere de store kedelanlæg igen, fortæller Allan Jakobsen.

Han oplyser, at selvom virksomheden ikke har leveret kedler i den størrelsesorden før, så er virksomheden og de ansatte fuldt ud rustet til opgaven.

- Vi kører med den samme organisation. Vi er som sagt vant til store projekter, understreger han.

Muligheder i en større skala

Da Industrivarme i sommer blev solgt til Verdo betød det, at Industrivarme trådte ind i en helt ny liga. 

- Med Verdo som ejer kan vi levere mere komplette løsninger. I dag bevæger vi os inden for de mindre energianlæg. Nu bevæger vi os opad, fortalte Allan Jakobsen dengang til Energy Supply. 

Ordren til Maribo Varmeværk er første skridt på vejen op ad og ind i den nye liga.

 - Allerede nu eksekverer vi på strategien. Salget til Verdo har bragt muligheder med sig i en langt større skala, og ordren på anlægget til Maribo Varmeværk er et klart billede på den fremtid, vi går i møde, siger Allan Jakobsen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157