23948sdkhjf

Her er FairWinds nye administrerende direktør

Vindenergi-virksomheden Fairwind har hentet sin nye direktør i byggebranchen.
Det bliver John Funch, der fremover skal styre slagets gang hos vindenergi-aktøren FairWind. Han er tiltrådt stillingen som adm. direktør pr. 1. oktober 2016.

John Funch kommer senest fra stillingen som administrerende direktør hos Jorton A/S. Derudover har han syv år som divisionsdirektør hos MT Højgaard med i bagagen.

Styrker topledelsen
Det var i forbindelse med gennemførelsen af FairWinds 2020-strategi, at ønsket om at styrke organisationen med flere ledelseskræfter dukkede op. Det har blandt andet betydet en ændring i strukturen af virksomhedens topledelse.

John Funch har pr. 1. oktober 2016 erstattet FairWinds hidtidige direktør Ingvar Jensen, der fortsætter i virksomheden. Ingvar Jensen vil fremover få ansvaret for indfrielse og opnåelse af væksten i strategiplanen samt den overordnede håndtering af salgsområdet som CSO. Ingvar fortsætter i også i FairWinds bestyrelse.

I det nye set-up kommer John Funch og Ingvar Jensen til at køre et stærkt partnerskab, som skal bidrage til at nå målene i Fairwinds 2020-strategi.

- FairWind er inde i en solid positiv udvikling, og den udvikling er vi sikre på vil fortsætte med den nye ledelsesstruktur, skriver bestyrelsesformand Steffen Steffensen i en meddelelse.

Nye markeder & nye løsninger
Fairwind har i løbet af de seneste otte år transformeret sig fra at være en start-up-virksomhed til at være en stor international aktør med en pulje på ca. 600 teknikere samt 100 mand back-office.

Et af målene i 2020-strategien er at etablere sig i nye forretningsområdet og nye geografier.

- Vi har bl.a. etableret os i Sydafrika, Tyrkiet, UK, og senest i Uruguay og Brasilien. Og flere lande er på vej, skriver bestyrelsesformanden og fortsætter:

- Udover den geografisk spredning, er vi også lykkedes med et levere nye løsninger til vore kunder: en stærk afdeling for Blades, totalløsninger indenfor opførelse af vindparker, serviceaftaler med O&M-ansvar og lang-tids rammeaftaler med vore kunder.

Og det er netop den positive udvikling, som John Funch - i samarbejde med Ingvar Hansen - skal føre videre.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126