23948sdkhjf

Vestas-formand kåret som Årets Bestyrelsesformand

PwC har sammen med en uafhængig professionel jury kåret bestyrelsesformanden for Vestas, Bert Nordberg, som Årets Bestyrelsesformand 2016.
- Med prisen, Årets Bestyrelsesformand, ønsker vi at hædre de dygtigste bestyrelsesfolk til inspiration for andre erhvervsledere og virksomheder, udtaler Mogens Nørgaard Mogensen, senior partner og administrerende direktør i PwC, i forbindelse med kåringen.

Juryen fremhæver blandt andet i sin begrundelse, at Vestas har været igennem en vellykket turnaround med Bert Nordberg som bestyrelsesformand, hvilket blandt andet har medført en væsentlig forbedring i omsætningen, samt en øget forrentning af virksomhedens investerede kapital (ROIC).

- Vestas har været igennem en flot turnaround og et succesfuldt skifte i direktionen, hvilket har skabt positive resultater på såvel toplinjen som på bundlinjen. Udviklingen er også kommet aktionærerne til gode med en meget flot aktiekursudvikling, og det er en udvikling, som fortjener anerkendelse, siger Mogens Nørgaard Mogensen.

I spidsen for en mangfoldig og professionel bestyrelse
Bert Nordberg har formået at sætte det helt rigtige hold, som er så afgørende for, at bestyrelsen som helhed har mulighed for at varetage sin opgave optimalt. Det har blandt andet resulteret i en yderst professionel bestyrelse, lyder det videre i jurybegrundelsen.

- Bert Nordberg har formået at opbygge en mangfoldig, uafhængig og professionel bestyrelse, der blandt andet består af såvel internationale som danske kompetencer, og der kan ikke herske tvivl om, at Bert Nordberg er en stor inspirator for dansk erhvervsliv, fortæller Mogens Nørgaard Mogensen og ønsker et tillykke med prisen.

Prisen som Årets Bestyrelsesformand 2016 blev overrakt af sidste års prismodtager, bestyrelsesformand for Chr. Hansen, Ole Andersen, som i år også er medlem af juryen. Han blev ved samme lejlighed kåret som Årets Bestyrelsesformand i Norden 2015.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.219