23948sdkhjf

Siemens-ansat udvises – arbejdede for meget

Gerardo Rodriguez er snart færdiguddannet som master of science and business hos Copenhagen Business School. Fra 1. oktober er han ydermere klar til at bruge sin uddannelse til gavn for Danmark – her har han nemlig fået ansættelse hos Siemens Wind Power. Det skriver TV2.dk.

Men det bliver der ikke noget af – for mens han har studeret, har Gerardo Rodriguez over en periode på tre måneder arbejdet 63,5 timer mere end han må ifølge hans studiearbejdstilladelse, og derfor står han nu til udvisning af landet.

- Vi er i Siemens meget bedre til at lave vindmøller end til at lave indvandringspolitik. Når det er sagt, er det selvfølgelig beklageligt, når lovgivningen forhindrer os i at ansætte relevante kandidater. Vi er en international virksomhed med 7.000 danskere og 800 udlændinge fra 80 forskellige nationer. Vi har brug for det miks af lokale og globale profiler for at drive vores forretning. Hver gang, vi støder mod administrative barrierer, sættes vi - og Danmark - tilbage i den internationale konkurrence, siger pressechef hos Siemens, Rasmus Windfeld, til TV2.

Udlændinge- integrations- og boligminister Inger Støjberg siger til TV2, at hun nu vil se på om reglerne skal justeres.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.234