23948sdkhjf

Hofor henter ny forsyningschef hos Vattenfall

Den nye forsyningschef tiltræder stillingen den 1. september. Hun får ansvaret for Fjernvarme, Bygas & Kraftvarme hos Hofor.
Den 1. september tiltræder Jane Egebjerg Andersen jobbet som forsyningsdirektør for Fjernvarme, Bygas & Kraftvarme hos Hofor. Hun kommer senest fra en stilling som Head of Asset Performance Optimisation & Central Maintenance and Technology hos Vattenfall.

Jane Egebjerg Andernsen erstatter Morten Stobbe, der i foråret blev vicedirektør hos VEKS.

Jane har arbejdet med energi gennem hele sin karriere og kender kraftværksbranchen ud og ind. Hun begyndte i 1998 hos Elkraft og har således fulgt liberaliseringen af elsektoren fra begyndelsen. Siden kom hun til E2, hvor hun arbejdede inden for de kommercielle områder med fokus på især risikostyring og senere hen brændselsindkøb. I 2006 skiftede hun til Vattenfall, hvor hun frem til i dag blandt andet har arbejdet med selskabets kraftværker, heriblandt Amagerværket, og hele værdikæden omkring dem.

Hun har især haft fokus på brændsler til værkerne og ledet det strategiske arbejde omkring indkøb og prissikring af kul og biomasse og har desuden været med til at etablere det datterselskab hos Vattenfall, som står for kulindkøb til hele koncernen. Endelig har hendes fokus også været på at lede selskabets indsatser i Danmark omkring optimering, vedligehold og teknologi.

Hos Hofor skal hun være med til at videreføre den udvikling, som områderne Fjernvarme, Kraftvarmeproduktion og Bygas er inde i. Her vil Hofor drage nytte af Janes store erfaring fra energibranchen, hendes indgående kendskab til kraftværker og ikke mindst hendes evne til at skabe resultater.

Jane kommer således til at være med til at drive Hofors arbejde med at omlægge Amagerværket fra kul til bæredygtig biomasse og gøre fjernvarmen og bygassen klimavenlig, så Hofor kan levere sit afgørende bidrag til Københavns mål om at blive verdens første CO2-neutrale hovedstad i 2025.

Jane er 42 år, uddannet cand.merc.mat fra CBS og i gang med en MBA.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078