23948sdkhjf

Din Forsyning har 20 millioner til gode

Efter fusionen af Varde Forsyning og Esbjerg Forsyning til Din Forsyning er det blevet klart, at en række kunder i Varde Kommune ikke har betalt regninger for ydelser, de har modtaget. Kunderne har heller ikke modtaget rykkere for de manglende betalinger.

Årsagen til de manglende betalinger er et afskaffet afregningssystem, som ikke har fungeret efter hensigten.

Det har således vist sig, at Din Forsyning har 20 millioner kroner til gode og en del af beløbet strækker sig helt tilbage til 2012.

Derfor er Din Forsyning gået i gang med at rydde op og få overblik over de manglende betalinger.

- I den forbindelse sender vi breve med betalingspåmindelser til de kunder, der tidligere har modtaget ydelser, de ikke har betalt for. Det sker af flere omgange. Vi har sendt en række breve ud hen over sommeren, og vi er endnu ikke færdige, skriver forsyningsselskabet i en pressemeddelelse.

Alene i sidste uge sendte selskabet betalingspåmindelser ud til 1.600 kunder for et samlet beløb på 3,8 mio. kr.

Beklager
Din Forsyning beklager selvfølgelig hele miseren.

- Er du en af dem, der modtager en betalingspåmindelse for ydelser af ældre dato, vil vi gerne understrege over for dig, at vi beklager situationen. Samtidig håber vi, at du har forståelse for, at vi er nødt til at have betaling for de ydelser, du har modtaget. Fordi du ikke før har haft viden om din manglende betaling, er der ingen renter eller gebyrer på, skriver Din Forsyning i pressemeddelelsen.

Din Forsyning vil dog følge sin normale rykkerprocedure, såfremt regningen ikke betales inden for fristen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094