23948sdkhjf

Generations-udvidelse og nyt domicil i Munk Energy

Farmand er trådt ind i sønnens solcellevirksomhed.
Solcellevirksomheden Munk Energy A/S kunne torsdag indvie nye og langt større lokaler i Aalborg.

Virksomheden er flyttet fra en beskeden adresse på Gasværksvej ind til hjørnet af Østre Allé.

Samtidig var det markeringen af et utraditionelt og omvendt generationsskifte - en generationsudvidelse, så at sige. Jens Kristian Munk, tidligere kommunaldirektør i Aalborg Kommune, er trådt ind i firmaet, der er grundlagt af sønnen Andreas Nyeboe Munk i 2008.

- Vi tror, at der er store fordele forbundet med at blande generationer. Desuden kan vi allerede nu konstatere, at hans store erfaring med at styre økonomien i en stor kommune er guld værd for en vækstvirksomhed som Munk Energy, idet en fortsat vækst kræver tilførsel af ny kapital, siger adm. direktør, Andreas Nyeboe Munk.

Optimale forhold
- Flytningen til det nye og større domicil skal ses som et tegn på, at vi tror på grøn energi og i særdeleshed på solceller. De nye lokaler giver os langt bedre plads til medarbejdere - også hvis vi bliver flere - og vi har optimale forhold til omlæsning og pakning af solceller på pladsen uden for bygningen, siger han.

Munk Energy leverer udelukkende solcelleløsninger til det professionelle marked, herunder boligforeninger, efterskoler, virksomheder og andre store strømforbrugere. Virksomheden samarbejder bl.a. med boligforeningernes indkøbsforening, Bolind, omkring løsningerne til boligforeninger.

I Aalborg har Munk Energy bl.a. monteret solceller på taget af fagforeningen FOA og på gavlen af Aalborg Havns administrationsbygning. kj.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078