23948sdkhjf

Tønder Fjernvarme: En klar sejr for os

Energiklagenævnet enig med Energitilsynet i sagen om overpris på Hartmanns overskudsvarme
En afgørelse fra Energiklagenævnet har skabt glæde hos Tønder Fjernvarmeselskab, som har udsigt til - måske - at få omkring 50 millioner kroner tilbage fra æggebakkeproducenten Brdr. Hartmann.

Energiklagenævnet har således stadfæstet Energitilsynets tidligere afgørelse i sagen mellem fjernvarmeselskabet og Hartmann - en afgørelse, der handlede om prisen på den overskudsvarme, som Hartmann i en årrække solgt til Tønder Fjernvarmeselskab.

- Det er helt klart en sejr for Tønder Fjernvarmeselskab. Ingen diskussion om det, siger formanden for Tønder Fjernvarmeselskab, Peter Nørkjær, til JydskeVestkysten.

Brdr. Hartmann begyndte at sælge sin overskudsvarme til Tønder Fjernvarmeselskab i 2003, og helt frem til 2014 opkrævede Hartmann den fulde gaspris for overskudsvarmen. Det mener fjernvarmeselskabet ikke, at æggebakkeproducenten var berettiget til, og det giver Energiklagenævnet altså nu selskabet ret i - selv om nævnet ikke forholder sig til den konkrete prisfastsættelse i årene 2003-2014.

Ifølge JydskeVestkysten mener Hartmann stadig, at æggebakkeproducenten har 39 millioner kroner til gode hos fjernvarmeselskabet, mens Tønder Fjernvarmeselskab på den anden side mener at have et meget større beløb til gode hos Hartmann.

- Vi vil se på, hvordan vi kan indhente beløbet via retten, siger Brdr. Hartmann er administrerende direktør, Ulrik Kolding Hartvig, til avisen og indikerer dermed, at sagen langt fra er slut endnu.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.083