23948sdkhjf

Dong-aftaler booster rådgiverfirma

WSP Parsons Brinckerhoff skal hjælpe med at omlægge fra kul til biomasse
Det rådgivende ingeniørfirma WSP Parsons Brinckerhoff har vundet flere rammeaftaler med Dong Energy med henblik på omlægning af el- og varmeproduktion fra kul til bæredygtig biomasse.

Virksomhedens administrerende direktør, Jes Hansen, fortæller, at den danske afdeling af koncernen dermed kan vokse endnu hurtigere end planlagt.

Som et af verdens største rådgivende ingeniørfirmaer med 35.000 medarbejdere har WSP Parsons Brinckerhoff gennemført en lang række biomassekonverteringsprojekter i flere lande verden over, blandt andet i England og Sverige. Nu kommer disse kompetencer altså også ind på det danske marked.

- Vi glæder os til at kunne hjælpe Dong Energy med den grønne omstilling fra kul til biomasse og dermed nedbringe Danmarks forbrug af fossile brændstoffer, siger John Adams, der er markedschef i Energi og Miljø hos den danske afdeling af WSP Parsons Brinckerhoff, i en pressemeddelelse.

Koncernens afdeling i Sverige har tidligere hjulpet Öresundskraft med en konvertering af Västhamnsverket i Helsingborg fra at være et 200 MW kulfyret kraftværk til et 100 procent biomassefyret kraftværk med træpiller, uden tab i kraftproduktionen.

De nye aftaler hos Dong Energy gør, at WSP Parsons Brinckerhoff Danmark opruster på området Energy & Power og søger medarbejdere til at arbejde med el-anlæg, SRO-anlæg og miljø.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093