23948sdkhjf

Kamstrup lander rekord-ordre på vandmålere

Efterspørgslen efter Kamstrups vandmålere ventes at firdobles over de kommende år.
Kamstrup har netop indgået en kontrakt om levering af 193.000 intelligente vandmålere til det belgiske forsyningsselskab Water-Link.

I forbindelse med aftalen fungerer Kamstrup som underleverandør til Hydroko, der har arbejdet sammen med belgiske vandværker igennem en lang årrække.

Aftalen med Hydroko er Kamstrups hidtil største på vandmålere.

Projektet starter op inden for de næste par måneder med et 12-måneders pilotprojekt med 1.000 målere. Efter pilotprojektet er afsluttet, vil resten af målerne blive installeret i slutningen af 2017.

Projektet forventes afsluttet i 2021.

Større efterspørgsel
Aftalen med Hydroko kommer efter flere år med store investeringer i teknologisk udvikling og innovation inden for intelligent vandmåling. I det belgiske projekt bliver Kamstrups vandmåler Multical 21 integreret med IoT-kommunikationsteknologien Sigfox. Det håber man vil øge interessen fra store vandværker verden over.

- Projektet vidner om Kamstrups fleksibilitet og villighed til at gå et skridt foran. Vores erfaring og evne til at integrere vores innovative løsninger med andre kommunikationssystemer er rigtig interessant for mange forsyningsselskaber, siger adm. direktør Per Asmussen.

Kamstrup forventer at efterspørgslen efter intelligente vandmålere firdobles over de næste fire år. Derfor har man ved hovedkontoret i Stilling taget det første spadestik til et nyt 10.000 m2 byggeri, der bliver dedikeret til produktion af vandmålere og virksomhedens vandforretning.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095