23948sdkhjf

Industrivarme henter største ordre nogensinde

- Den luner godt i ordrebogen, der allerede har rundet de 100 mio. kroner, lyder det fra direktøren.
Når Aalestrup-Nørager Energi i Himmerland skal have leveret og installeret sit nye solvarmeanlæg på 24.129 kvadratmeter er det Industrivarme, der står for opgaven.

Og netop opgaven i Himmerland slår rekord hos Industrivarme, da det er den største ordre i virksomhedens historie.

- Den luner godt oven på vores ordrebeholdning, som i forvejen havde rundet de 100 millioner, fortæller adm. direktør Allan S. Jakobsen hos Industrivarme og oplyser, at det drejer sig om en ordre på et større tocifret millionbeløb.

Aalestrup-Nørager Energi har et klart ønske om at fremtidssikre produktions-anlægget, så der fremover kan leveres billigere og mere miljøvenlig varme til værkets forbrugere. Derfor har man hyret Industrivarme til at projektere og levere solvarmeanlægget, levere og opføre den tilhørende teknikbygning på 150 kvadratmeter samt integrere anlægget med det eksisterende energianlæg hos Aalestrup-Nørager Energi.

Og netop det sidste har været det springende punkt for Industrivarme, da solvarmeproduktionen øges ved en god integration med det eksisterende anlæg, og derfor er afgørende for, om der opnås optimal varmeproduktion fra solvarmeanlægget, og at samdriften med det eksisterende anlæg kan fungere optimalt.

Solvarmeanlægget er designet til en samlet årsproduktion på 12.831 MWh pr. år, målt på energimåler, og vil dermed kunne levere ca. 22 pct. af Aalestrup-Nørager Energis fremtidige årlige varmeproduktion.

Solvarmeanlægget er planlagt til idriftsætning ultimo 2016.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156