23948sdkhjf

Nu sælger Elgiganten el

Efter testforløb indgås samarbejde med jysk energiselskab.
Efter succesfuldt testforløb går Elgiganten og energiselskabet SE nu sammen om at sælge strøm.

Samarbejdet er starten på en ny trend, vi vil se meget mere af i Danmark fremover, lyder det fra direktør i SE Energi & klima Privat, Thomas Fugl

- Hvis vi kigger i retning af USA, er det i stigende grad populært at samle energiprodukter med en række andre servicetjenester til husstanden, det der populært kaldes bundling. Det skal gøre livet lettere for kunden, men det stiller naturligvis krav til mere innovativt samarbejde mellem os, som leverer disse services. Vores tiltag i Elgiganten er forløbet ekstremt positivt og professionelt og vi har store forventninger til det fremtidige samarbejde, siger Thomas Fugl.

Rabat på hårdehvidevarer
Samarbejdet mellem Elgiganten og SE betyder, at der er rabat at hente, hvis man køber hårde-hvidevarer hos Elgiganten og samtidig tegner en ny el-aftale med SE.

- Da vi blev præsenteret for SE-casen kunne vi godt se perspektiverne for dels at sælge el, der komplementerer vores varer temmelig godt og samtidig så vi mulighederne for at højne vores tilbud til kunderne. Vi er kommet godt fra start, der er god kemi mellem de to organisationer. Vi glæder os derfor til at sætte fuld strøm til aftalen i den kommende tid, siger Michael West, Head of Sales & Marketing i Elgiganten.

Testen har kørt hen over foråret og bliver i disse dage rullet ud til samtlige 30 Elgiganten varehuse i hele landet.

Nyt el-marked kræver nye metoder
Det danske el-marked er under forandring og i takt med, at nye regler trådte i kraft 1. april 2016, er kampen om kunderne blevet intensiveret. Kunderne kan i dag frit vælge elselskab, og det stiller krav til både synlighed og konkurrencedygtige tilbud fra energiselskaberne.

- Som sælgere af el-produkter skal vi tænke nyt og mere kommercielt fremadrettet. Vi skal være synlige, der hvor kunderne er og tilbyde de rigtige produkter til fornuftige priser. Derfor var det nærliggende at kigge på at samarbejde med Elgiganten, der efter vores mening er landets stærkeste elektronikkæde med mange kunder og hvor god rådgivning og et effektivt salgs set-up er nøgleordene, siger Kasper Cort Pedersen, Salgsdirektør for privatmarkedet i SE Energi og Klima.

Kommenter artiklen (1)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.097