23948sdkhjf

SE investerer millioner i Brønderslev

Der skal gøres plads til 100 nye medarbejdere.
I løbet af det kommende års tid skal antallet af medarbejdere i Nyfors’ gamle hovedsæde i Brønderslev fordobles, og det kræver mere plads. Derfor har den nye bestyrelse for SE besluttet at investere et større millionbeløb i en større til- og ombygning af de gule bygninger på Saltumvej, så der blandt andet bliver plads til ca.100 nye arbejdspladser, en ny kantine, fitness-center og bedre mødefaciliteter.

For 250 kvadratmeter mere plads
Det er gode og solide bygninger fra 1992, der i dag står på Saltumvej i Brønderslev, men med udsigt til dobbelt så mange arbejdspladser, bliver pladsen lidt trang. Med til- og ombygningen ønsker SE at skabe nogle attraktive medarbejderforhold, der er på niveau med dem, der findes på andre lokationer i SE- koncernen.

I forbindelse med ombygningen vil der blive fokuseret på optimering og opdatering af eksisterende samt etablering af nye kontorlokaler, et centralt beliggende kantineområde, mødelokaler af varierende størrelse samt et fitness-center, der stilles til rådighed for medarbejderne.

Det er forventningen, at ombygningen vil vare resten af 2016 og frem til foråret 2017. Til den tid vil alle de nye funktioner være flyttet ind på Saltumvej. Flytningen vil foregå i en løbende proces, efterhånden som der skabes plads til de enkelte funktioner. Samlet set vil huset komme til at huse ca. 200 medarbejdere.

Til- og ombygningen er tegnet af arkitektfirmaet Signatura i Brønderslev.

En stor ny bestyrelse er nu kommet i arbejdstøjet
Den endelige beslutning om at foretage ombygningen blev én af de første, som den nye og store bestyrelse for SE har foretaget.

Med fusionen blev der nemlig etableret en overgangsbestyrelse bestående af 10 bestyrelsesmedlemmer fra Nyfors og de siddende 16 bestyrelsesmedlemmer for Syd Energi. Dermed kommer overgangbestyrelsen i første omgang til at bestå af 26 medlemmer. De 10 bestyrelsesmedlemmer fra Nyfors reduceres dog pr. 1. juli 2017 til 3 medlemmer, således at bestyrelsen fra den 1. juli 2017 og indtil bestyrelsesvalget ved det første ordinære repræsentantskabsmøde i 2019 består af 19 medlemmer.

Hvorledes bestyrelsen til den tid skal sammensættes er der nu nedsat et vedtægtsudvalg til at kigge på, som skal komme med en indstilling til hvordan et nyt valgsystem for SE kan tage sig ud. Dette skal drøftes og besluttes på et repræsentantskabsmøde i 2017.

Formand for overgangsbestyrelsen er Jens Bahne Jørgensen, Rødding, med Jens Erik Platz, Haderslev, som næstformand. Ved fusionen er det aftalt, at der etableres endnu en en næstformandspost, og til denne post er Henning Krabbe, den tidligere bestyrelsesformand i Nyfors, valgt.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095