23948sdkhjf

Klimadan indgår nyt samarbejde på store varmepumper

Afskaffelsen af PSO-afgiften gør det mere attraktivt med varmepumpeløsninger. Klimadan ruster sig til udviklingen.
Markedet for store varmepumper er i udvikling, og med en forventet afskaffelse af PSO afgiften, bliver det endnu mere attraktivt med varmepumpeløsninger.

Derfor indgår Klimadan ny nyt samarbejde om netop store varmepumper med Carrier.

- Der er tale om en udvidelse og forstærkning af den ’tunge del’ af produktsortimentet, udtaler adm. direktør i Klimadan A/S, Søren Norman Andersen, der glæder sig til at få adgang til nye produkter og ny viden.

Carrier er nemlig i gang med at indfase et nyt produktprogram, som indeholder de nye HFO-kølemidler, der har et GWP (Global Warming Potential) på omkring 0, og som er på niveau med de naturlige kølemidler som f.eks. CO2 og ammoniak.

- Vi kan nu tilbyde markedet store varmepumper med bl.a. HFO-kølemidler, med bedre ydelse og med de nye grønne kølemidler uden CO2-belastning for miljøet, siger Søren Norman Andersen.

Klimadan vil fortsat repræsentere Thermia samt sine egne varmepumpeløsninger.

Carrier valgte Klimadan fordi....
Carrier har fulgt udviklingen i det danske marked omkring varmepumper, og med den forstærkede interesse omkring de store varmepumpeløsninger i Danmark, var tiden inde til også at forstærke repræsentationen på varmepumpesegmentet.

- I UTC/Carrier er vi meget glade for den nye samarbejdsaftale med Klimadan, hvor Klimadan nu er forhandler af Carrier-varmepumpeprodukter på det danske marked. Klimadan har et stærkt brand, stor teknisk viden og gode betingelser for at skabe markedsledende varmepumpeløsninger, baseret på Carriers produkter, udtaler Kristian Henningsson, Managing Director, Carrier Nordics.

Carrier er en del UTC (United Technologies Corporation) koncern, som udvikler og producerer højteknologiske produkter til industrien.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11