23948sdkhjf

Kamstrup udvider til 100 udviklingsingeniører

Teknologivirksomheden indvier den fjerde tilbygning på hovedkontoret i Stilling siden 2012.
Onsdag den 1. juni indviede Kamstrup sin nyeste tilbygning: En ny teknologifløj på 2.400 kvadratmeter. Her får 100 af virksomhedens udviklingsingeniører deres daglige gang på 1. og 2. sal, mens der er mødecenter i stueetagen og serverrum i kælderen.

Stigende efterspørgsel på intelligente løsninger til måling af energi og vand har skabt gode resultater for virksomheden, og for at kunne følge med udviklingen har Kamstrup investeret kraftigt i produktudvikling de seneste år.

- Vi oprettede 100 nye stillinger i 2015 og forventer at oprette det samme antal i år. Hovedparten af de stillinger er inden for udvikling, og det er de fordi, vi vil være teknologiførende inden for vores branche, siger Henrik Rom, CFO hos Kamstrup.

- I 2016 er der indtil videre kommet godt 10 nye medarbejdere til om måneden netto. Der kommer en ordentlig klump hver måned, uddyber han overfor Electronic Supply.

Yderligere 10.000 kvadratmeter på vej
Allerede den første dag, hvor den nye tilbygning tages i brug, er Kamstrup i gang med forberedelserne til endnu en udvidelse. Ifølge Henrik Rom er det gode samarbejde med Skanderborg kommune vigtigt for virksomhedens hurtige ekspansion:

- Vi planlægger at tage første spadestik til et nyt byggeri på over 10.000 kvadratmeter allerede før sommerferien, hvortil der skulle laves en ny lokalplan, og sagsbehandlingen i den sammenhæng er gennemført som det hurtigste nogensinde i kommunen og faktisk så hurtigt, som det har kunnet lade sig gøre inden for lovens rammer. Det viser noget om den vejvilje og imødekommenhed, vi møder fra kommunens side. Det er vigtigt for vores vækstplaner.

Det nye byggeri kommer til at danne rammerne for Kamstrups løsninger til vandværker i hele verden, hvor der opleves en stor efterspørgsel på blandt andet intelligente vandmålere, der kan mindske spild og opdage lækager, samt sensorer og relaterede produkter. Byggeriet indebærer cirka 4.000 kvadratmeter kontor og 6.500 kvadratmeter produktion og lager.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094