23948sdkhjf

EU blåstempler dansk energimesse

Den nye danske Vedvarende Energimesse er kommet i fornemt selskab.
Hvert år afholder EU Kommissionen Green Week og i år er ingen undtagelse. Green Week 2016 foregår fra den 30. maj til den 3. juni 2016 i Bruxelles.

Green Week afgrænser sig dog ikke kun til Bruxelles. Hvert år udnævner EU Kommissionen nemlig event-partners, som kan befinde sig, hvor som helst på kloden. Eneste krav er at man afholder et event i de dage Green Week løber af stabelen. I år er temaet som de forskellige events skal forholde sig til Investing for a greener future. Og her har Vedvarende Energimesse gjort sig bemærket.

- Vi har selv indsendt en ansøgning og fortalt, hvad vi kunne om messen. Derefter har vi ikke haft indflydelse på processen. Nu er vi blevet partner. Det betyder at EU Kommissionen har blåstemplert det, vi går og laver, siger direktør Michael Hvitfeldt og tilføjer:

- Vi er fire danske selskaber, der er partner på Green Week 2016 og det er vi lidt stolte af. Det er ikke sikkert det bidrager med noget i år, men til næste år, siger Michael Hvitfeldt, der forventer at udenlandske firmaer vil få øjenene op for messen, der er ved at rejse sig af den midtjyske muld.

Vedvarende energimesse løber af stabelen den 2.-4. juni 2016 i Bjerringbro Idrætspark og Michael Hvitfeldt arbejder på højtryk på at få udstillere, konferencer og oplægsholdere på plads.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11