23948sdkhjf

Rekordordre til Siemens

Den dansk-baserede vindmølleproducent skal levere 714 MW til et britisk projekt.
Det er den britiske havmøllepark East Anglia One, der kommer til at bestå af 102 stk. SWT-7.0-154 direct drive-vindmøller. Det oplyser Siemens i en pressemeddelelse

East Anglia One skal bygges af ScottishPower Renewables cirka 45 km ud for den engelske østkyst. Når den efter planen er klar til drift i 2020, vil den kunne levere strøm til 500.000 britiske husstande.

- Siemens er begejstrede for at arbejde sammen med ScottishPower Renewables om East Anglia One offshore-vindmøllepark. Dette er den største ordre nogensinde på vores direct drive 7 MW-vindmølle, siger Michael Hannibal, CEO Offshore hos Siemens Wind Power and Renewable Division.

Nacellerne til projektet skal efter planen samles i Cuxhaven, hvor Siemens er i gang med at bygge en ny fabrik. Vingerne skal produceres i Hull, og præ-montagen kommer til at foregå på havnen i Great Yarmouth.

Der er tale om den anden offshore ordre, som Siemens har hentet fra ScottishPower Renewables. Tidligere er man blevet valgt som leverandør på den 389 MW store West of Duddon Sands-vindmøllepark i det Irske Hav.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.188