23948sdkhjf

Aura Energi ude af overgangsperioden

Aura Energi præsenterer et positivt driftsresultat efter sit første hele leveår: En øget vækst og en øget indtjening i 2015 og et resultat tæt på nul.
Det ser ud til, at synergieffekterne efter fusionen af Brabrand El-selskab, Galten Elværk, Viby El-værk og Østjysk Energi er begyndt at vise sig.

Aura Energi nåede i 2015 en fremgang i driftsresultatet på 18,7 mio. kr. Den samlede indtjening lå på 113 mio. kr., hvilket svarer til en stigning på 20 %.

Adm. direktør Carsten Höegh Christiansen er tilfreds med, hvor langt virksomheden er nået på de to år, den har eksisteret.

- Vi ser det gode resultat som et tegn på, at vi er kommet godt og solidt igennem overgangsperioden efter fusionen af de fire selskaber. Baggrund for fusionen var bl.a. udsigten til at kunne skabe synergier på tværs af hele koncernen, og dem er vi i fuld gang med at realisere. Vi har skabt et stærkt fundament for en positiv udvikling og for en øget indtjening for koncernen i mange år frem, siger Carsten Höegh Christiansen.

På trods af udefrakommende påvirkninger som den historisk lave elpris, der har medført en nedskrivning i værdien af Aura Energis vindmøller på 17 mio. kr., kommer koncernen ud af regnskabsåret med et positivt resultat tæt på nul.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08