23948sdkhjf

Konkursramte Cronborg opkøbt

Efter konkursen i februar genoptager DVI, Dansk Varmepumpe Industri A/S, driften af vestjyske Cronborg, specialist i større varmepumpeløsninger.
Efter en årrække med negativ egenkapital måtte varmepumpevirksomheden Cronborg, der har adresser i Holstebro og Fredericia, i februar indgive konkursbegæring.

Kort efter konkursen kunne Energy Supply berette at Bundgaard Køleteknik havde købet en lille bid af Cronborg.

- Det drejer sig om sager som vi allerede er involveret i og som involverer Bundgaard Køletekniks maskiner, oplyste salgs- og marketingskoordinator Morten Sonne Sminge fra Bundgaard Køleteknik dengang i en mail.

Nu har DVI, Dansk Varmepumpe Industri A/S, meddelt, at man genoptager driften af størstedelen af de resterende Cronborg-aktiviteter.

- Opkøbet og sammenlægningen af de to virksomheder er til stor gavn for vores forretning og ikke mindst for den markedsposition, vi ønsker at indtage. Vi køber på mange måder et sundt konkursbo, og de to virksomheder supplerer hinanden helt perfekt, da vi får mulighed for at udvide vores forretning både på produkt- og kundesiden med de aktiviteter, som Cronborg tilbød markedet, siger administrerende direktør hos DVI Palle Mark Damgaard.

Styrker produktsortimentet
Opkøbet sker som en naturlig del af DVI’s strategiske vækstplaner, og hos DVI, der har til huse i Nibe og Støvring, glæder man sig over at kunne drive Cronborg videre.

Dansk Varmepumpe Industri A/S er 100% ejet af Himmerlands Elforsyning A.m.b.a. og har i over 35 år produceret og udviklet varmepumpeløsninger til både private og erhverv. Med opkøbet af Cronborg får DVI nu styrket sit produktsortiment.

- Cronborg har igennem tiderne oparbejdet en stor faglig ekspertise og erfaring, og vi får med opkøbet nu mulighed for at henvende os til større og mere energitunge industrier, offentlige byggerier samt køling og varmegenvinding af serverrum via Cronborgs Recool program, siger Palle Mark Damgaard.

DVI’s køb af Cronborg sker med virkning fra den 29. marts 2016.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.099