23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til energisektoren, der i denne uge melder om udskiftninger i bestyrelsen eller på ledende poster
BBK Bio Airclean A/S
Olav Krog Nielsen er udnævnt til bestyrelsesformand hos BBK Bio Airclean A/S. Samtidig er Jørgen Lundby Hansen indtrådt i bestyrelsen (kilde: CVR).

BBK Bio Airclean A/S producerer biofiltre til at fjerne lugt fra blandt andet biogasanlæg.

Designit A/S
Kasper Damgaard Boel Rousøe er indtrådt i bestyrelsen hos Desinit A/S og Designit Denmark A/S i stedet for David Fellah, der samtidig er udtrådt af direktionen hos Designit A/S (kilde: CVR).

Designit A/S er en dansk designvirksomhed, der udfører opgaver for blandt andet elektronikindustrien, energisektoren og detailsektoren.

Dong E&P Grønland A/S
Stuart Douglas Cooper er indtrådt som administrerende direktør hos Dong E&P Grønland A/S i stedet for Jan Terje Edvardsen. Samtidig er Sebastian Koks Andreassen udnævnt til næstformand for bestyrelsen i stedet for Philippus Johannes Lafeber, og Michael Andrew Smith er indtrådt i bestyrelsen (kilde: CVR).

Dong Energy er en af Nordens førende energikoncerner.

Dong Energy New Bio Solutions Holding A/S
Anders Christian Nordstrøm er indtrådt i bestyrelsen hos Dong Energy New Bio Solutions Holding A/S i stedet for Peter Thomsen (kilde: CVR).

Dong Energy er en af Nordens førende energikoncerner.

Energiselskabet Natur-Energi A/S
Søren Sprogøe er indtrådt i direktionen hos Energiselskabet Natur-Energi A/S i stedet for Søren Hoelgaard Justesen, som i stedet bliver bestyrelsesformand i stedet for Mogens Storgaard Jakobsen, der dog forbliver i bestyrelsen. Samtidig er Søren Sprogøe indtrådt i direktionen hos Natur-Energi Klimainvestering A/S i stedet for Mogens Storgaard Jakobsen (kilde: CVR).

Natur-Energi sælger strøm.

Floating Power Plant A/S
Christoffer Witt Qvist er indtrådt i bestyrelsen hos Floating Power Plant A/S (kilde: CVR).

Floating Power Plant A/S udvikler kombinerede bølge- og vindkraftanlæg.

Geus
Flemming Larsen er blevet ansat som administrerende direktør for De Nationale Geoteknologiske Undersøgelser for Danmark og Grønland (Geus).

Geus' arbejdsfelt består i geovidenskabelige undersøgelser, forskning, rådgivning og geologisk kortlægning - primært knyttet til Danmark og Grønland.

Gul Strøm A/S
Jesper Wagner er indtrådt i direktionen hos Gul Strøm A/S i stedet for Mogens Storgaard Jakobsen (kilde: CVR).

Gul Strøm A/S sælger strøm.

HMN Naturgas Holding ApS
Henrik Iversen er indtrådt i direktionen hos HMN Naturgas Holding ApS (kilde: CVR).

HMN Naturgas er et fælleskommunalt interessentskab, der ejes ligeligt af 32 kommuner i Hovedstadsområdet og 25 kommuner i Midt- og Nordjylland.

Kamstrup A/S
Henrik Rom er indtrådt i direktionen hos Kamstrup A/S. Samtidig er Tove Mikkonen fratrådt som medarbejdervalgt medlem af bestyrelsen (kilde: CVR).

Kamstrup producerer energimålere.

Krüger A/S
Michael Kongerslev er blevet ansat som CFO hos Krüger A/S (kilde: Børsen).

Krüger A/S leverer teknologier, anlæg og viden til rensning af al slags vand til industrier og offentlige myndigheder.

Mariagerfjord Vand A/S
Verner Haulrik Kristiansen er indtrådt i bestyrelsen hos Mariagerfjord Vand A/S i stedet for Per Johan Roth (kilde: CVR).

Mariagerfjord Vand A/S står for driften af de kommunale vandværker og renseanlæg samt de tilhørende vand- og spildevandsledninger i Mariagerfjord kommune.

Megavol A/S
Kristoffer Schmidt Sørensen er indtrådt i bestyrelsen hos Megavol A/S i stedet for Mette Kolle Christensen (kilde: CVR).

Megavol A/S er leverandør af solcelleanlæg.

Morsø Forsyning A/S
Jesper Kirk, Allan Riis Larsen og Peter Therkildsen er indtrådt i bestyrelsen hos Morsø Forsyning A/S, Morsø Spildevand A/S og Morsø Vand A/S i stedet Mogens Poulsen, Poul Riis Roesen og Peter Therkildsen (kilde: CVR).

Morsø Forsyning består af fem selvstændige selskaber; Morsø Forsyning A/S, Morsø Spildevand A/S, Morsø Vand A/S, Morsø Varme A/S og Ejendomsselskabet af 2011 A/S, der blandt andet varetager driften af spildevandsrensning, vandforsyning og varmeforsyning på Mors.

Offshoreenergy.dk
Glenda Napier er med virkning fra 11. april blevet udnævnt til CEO hos Offshoreenergy.dk.

Offshoreenergy.dk er Danmarks nationale videncenter og innovationsnetværk for offshore branchen.

Rambøll
Søren Juel Petersen er blevet udnævnt til global markedsdirektør for divisionen for vindenergi hos Rambøll. Samtidig er Jens Ole Hansen udnævnt til global markedsdirektør for divisionen for energisystemer (kilde: Børsen).

Rambøll leverer rådgivning og løsninger indenfor infrastruktur, telekommunikation, miljørigtig projektering, fjernvarme samt vandforsyning.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062