23948sdkhjf

Kamstrup sender 6.000 vandmålere til Iran

Ordren på 6000 intelligente vandmålere er afgivet cirka to uger efter, at EU har ophævet sanktioner mod landet.
Tidligere på måneden udtalte den danske udenrigsminister, Kristian Jensen, at danske virksomheder spiller en stor rolle i at levere løsninger, der kan hjælpe Iran med at administrere sine vandressourcer og udvikle sektoren inden for vedvarende energi.

Kristian Jensens udtalelser kom kort efter, at han stod i spidsen for den danske delegation, der mødtes med den iranske energiminister Hamid Chitchian i Teheran for at diskutere danske energivenlige løsninger.

Kamstrup var en del af den delegation, der mødtes med energiministeren, og har nu hentet sin første ordre til Iran: 6.000 vandmålere til det lokale forsyningselskab på Kish Island.

Kamstrup havde allerede inden besøget med den danske delegation etableret kontakt med kunden - en kontakt, der nu er blevet til en ordre.

Godt rustet
Ifølge Danish Fareed, der er Kamstrups landechef i Dubai, er Kamstrup godt rustet til at hjælpe Iran med at forbedre driften af forsyningsnettet og forvalte sine vandressourcer.

- Vi ser frem til at arbejde sammen med forsyningsselskaberne og vores partnere i Iran for at hjælpe dem med at optimere deres drift og tage fat på de udfordringer, de står overfor. Vores komplette sortiment af intelligente måleløsninger opfylder Irans behov og gør forsyningsselskaberne i stand til at betjene deres samfund på en helt ny måde, siger Danish Fareed.

De 6.000 vandmålere skal installeres på Kish Island.

Ordren til Kamstrup er faldet kort efter, at EU har ophævet sanktionerne mod landet.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095