23948sdkhjf

All Nrg henter administrerende direktør hos Siemens

Den 1. marts 2016 tiltræder den nye administrerende direktør stillingen efter fire år hos Siemens Wind Power.
Den 1. marts 2016 tiltræder Ken Sørensen, nuværende Senior Vice President hos Siemens Wind Power A/S, som administrerende direktør i All Nrg Group.

Ken Sørensen har de seneste fire år været chef for Global Product Line Service Wind hos Siemens Wind Power og han har en lang ledelsesmæssig baggrund i Danmark og udlandet hos henholdsvis Broen A/S og The Boston Consulting Group.

- I forbindelse med All Nrg’s fortsatte udvikling er det en fornøjelse, at Ken Sørensen har sagt ja til at tage ansvaret for All Nrg Group. Vi forudser stor vækst i koncernen over de kommende år, og Kens unikke indsigt i servicemarkedet fra sin tid ved Siemens Wind Power vil være af afgørende betydning for vores fremtidige strategiske arbejde, siger Peter Thorlund Haahr, bestyrelsesformand i All Nrg Group og tilføjer:

- Ken er en dygtig forretningsmand med en stor analytisk kapacitet, og så har han viljen og evnen til at få ting til at ske. Med Kens solide ledelsesmæssige baggrund og stærke kommunikationsevner har vi fundet den rette, der kan tage os skridtet videre i at blive markedsledende leverandør af kompetente løsninger til energibranchen, fortsætter Peter Thorlund Haahr.

Meget visonær
Også Ken Sørensen glæder sig til de nye udfordringer i en koncern med et et spændende setup.

- I min tid hos Siemens Wind Power har jeg set, hvor vigtigt det er med kompetente underleverandører, der kan hjælpe OEM’erne i den evige kamp for at nedbringe omkostningerne ved vindenergi. Jeg kender allerede flere af selskaberne i All Nrg Group fra kundesiden og ser dem som yderst kompetente inden for hver deres område. Alle selskaberne i All Nrg har stærke track records som selvstændige selskaber, og der er masser af synergi mellem selskaberne, som vi fremad kan drage mere fordel af. Jeg tror på, at der er behov for konsolidering i branchen, og jeg finder idéen bag All Nrg som et selskab, der besidder mange komplementerende kompetencer, meget visionær, siger Ken Sørensen og tilføjer:

- Jeg tror på partnerskaber. På baggrund af de kompetencer, som All Nrg allerede i dag besidder, og de planer, som jeg har diskuteret med bestyrelsen, er jeg sikker på, at jeg kan være med til at gøre All Nrg Group til en endnu mere attraktiv partner i de kommende år, tilføjer Ken Sørensen.

Om All Nrg Group
All Nrg Group er i dag en koncern med fire forretningsben bestående af danske selskaber alle med fokus på servicering af energimarkedet.

  • VB Entreprise i Skive, der opererer inden for højspændingsløsninger og -installationer til vindindustrien.
  • Apro Wind i Grenaa - leverandør af mandskab og løsninger inden for mekanisk vind.
  • Q-Star Energy i Esbjerg - leverandør af mandskab til olie- og gasindustrien i både ind- og udland
  • WTG Partners i Ebeltoft - udbyder inspektion og kvalitetssikring af vindmøller samt rådgivning og projektledelse ved installation af mølleparker.

All Nrg Group har den ATP ejede private equity fond Via Venture Partners som største aktionær. P.t. har All Nrg Group en samlet årlig omsætning på knap 700 millioner kroner og en medarbejderstab på mere end 800 ansatte.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094