23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Rekord-mange udskiftninger: Se hvilke virksomheder med relation til energisektoren, der melder om udskiftninger i bestyrelsen eller på ledende poster i denne uge.
Allerød Spildevand A/S
Erling Carsten Petersen er udnævnt til bestyrelsesformand hos Allerød Spildevand A/S i stedet for Poul Stani Albrechtsen, der dog forbliver i bestyrelsen (kilde: CVR).

Allerød Spildevand A/S er en del af Forsyningen Allerød Rudersdal A/S.

Best Green A/S
Mikael Boye Enig og Christian Damgaard Lunde er indtrådt i bestyrelsen hos Best Green A/S i stedet for Kim Behnke, Søren Munk og Claus Ole Olsen (kilde: CVR).

Best Green A/S leverer grønne og vedligeholdelsesfri varmeløsninger til private, kommuner og virksomheder.

Dong Vind A/S
Robert Helms er indtrådt i bestyrelsen hos Dong Vind A/S og Dong VE A/S i stedet for Leif Winther (kilde: CVR).

Dong Energy er en af Nordens førende energikoncerner.

Ecoteck A/S
Matias Jacobsen er indtrådt som bestyrelsesformand hos Ecoteck A/S i stedet for Martin Haugaard Jensen (kilde: CVR).

Ecoteck A/S er leverandør af pilleovne.

Electro Energy A/S
Edward Grosvenor Walker er indtrådt som bestyrelsesformand hos Electro Energy A/S i stedet for Søren Peschardt Olesen. Samtidig er Søren Strøm og Christine Bruhn Tuxen indtrådt i bestyrelsen i stedet for Jørgen Nielsen Holmgaard og Erik Rasmussen (kilde: CVR).

Electro Energy A/S sælger oliebrændere og olie- og biokedler.

Energi Viborg A/S
Flemming Lund er indtrådt i bestyrelsen hos Energi Viborg A/S, Energi Viborg Elnet A/S, Energi Viborg Forsyning A/S, Energi Viborg Elteknik A/S, Energi ViborgKraftvarme A/S, Energi Viborg Vand A/S og Energi Viborg Gadelys A/S i stedet for Søren Gytz Olesen (kilde: CVR).

Energi Viborg A/S leverer el-, kraftvarme- og vandforsyning, samt spildevandsrensning til Viborg Kommune.

Forsyningen Allerød Rudersdal A/S
Erling Carsten Petersen er indtrådt som næstformand for bestyrelsen hos Forsyningen Allerød Rudersdal A/S i stedet for Poul Stani Albrechtsen (kilde: CVR).

Forsyningen Allerød Rudersdal A/S er stiftet med henblik på at servicere de to forsyningsselskaber Allerød Spildevand A/S og Rudersdal Forsyning A/S.

Greve Forsyning Holding A/S
Line von Benzon Hollesen er indtrådt i direktionen hos Greve Forsyning Holding A/S i stedet for Marianne Almindsø Andersen (kilde: CVR).

GreveSolrød Forsyning håndterer affald og spildevand og er ejet af Greve og Solrød kommuner.

Gribvand Spildevand A/S
Mark Haudrup Palina er indtrådt i bestyrelsen hos Gribvand Spildevand A/S i stedet for Erik Leo Larsson (kilde: CVR).

Gribvand Spildevand A/S står for håndteringen af spildevand i Gribskov Kommune.

GW Energi A/S
Jens Kyhnæb er udtrådt af bestyrelsen hos GW Energi A/S (kilde: CVR).

GW Energi A/S driver vindmølleparker.

Helia Energisalg A/S
Helle Damm-Henrichsen er indtrådt som administrerende direktør hos Helia Energisalg A/S i stedet for Hans Olof Norberg. Hans Olof Norberg er i stedet udnævnt til bestyrelsesformand i stedet for Jan Anders Östlund, der dog forbliver i bestyrelsen (kilde: CVR).

Helia Energisalg A/S sælger el.

Holbæk Vand A/S
Michael Brandt er indtrådt som administrerende direktør hos Holbæk Vand A/S, Holbæk Spildevand A/S, Holbæk Affald A/S, St. Merløse Varme A/S og Jyderup Varme A/S i stedet for Susan Hørlyck Münster. Samtidig er Charlotte Johansen indtrådt som bestyrelsesformand i stedet for Julie John Harpøth. Sidst men ikke mindst er Michael Brandt og Rikke Pia Dahl Saltoft indtrådt i bestyrelsen i stedet for Hans Christian Benedict Ahlefeldt-Laurvig, Mogens Jensen, Søren Jensen og Steen Klink Pedersen (kilde: CVR).

Forsyningsselskaberne i Holbæk er blevet en del af Fors A/S der er en sammenlægning af forsyningsselskaberne i Roskilde, Holbæk og Lejre kommuner.

Insero A/S
Mogens Vig Pedersen er udtrådt af bestyrelsen hos Insero A/S. Samtidig er Karsten Lumbye Jensen indtrådt i direktionen (kilde: CVR).

Insero A/S tilbyder nye løsninger, produkter og uddannelse inden for energi, IT og lufthavnssystemer.

Insero Energy A/S
Mikael Boye Enig er indtrådt i direktionen hos Insero Energy A/S i stedet for Simon Steen Bak Kristensen. Samtidig er Mikael Boye Enig og Christian Damgaard Lunde indtrådt i bestyrelsen i stedet for Kim Behnke, Søren Munk og Claus Ole Olsen (kilde: CVR).

Insero Energy er en virksomhed under Insero Horsens, der arbejder med at udvikle og kommercialisere viden indenfor udnyttelse af jordens energi i det samlede energisystem.

Insero ISA A/S
Mogens Vig Pedersen er indtrådt som bestyrelsesformand hos Insero ISA A/S i stedet for Ulrik Kirkedal Kragh (kilde: CVR).

Insero Energy er specialister i varmepumpeteknologi, strategisk energiplanlægning og grønne energiteknologier.

Lejre Spildevand A/S
Michael Brandt er indtrådt som administrerende direktør hos Lejre Spildevand A/S i stedet for Bjørn Michael Nielsen. Samtidig er Charlotte Johansen indtrådt som bestyrelsesformand i stedet for Julie Esther Hermind. Sidst men ikke mindst er Michael Brandt og Rikke Pia Dahl Saltoft indtrådt i bestyrelsen i stedet for Erik Benny Falkenberg, Mikael Ralf Baade Larsen, Kasper Stecher Nørbjerg og Stefan Vestergaard (kilde: CVR).

Lejre Spildevand er blevet en del af Fors A/S der er en sammenlægning af forsyningsselskaberne i Roskilde, Holbæk og Lejre kommuner.

Lejre Vand A/S
Michael Brandt er indtrådt som administrerende direktør hos Lejre Vand A/S i stedet for Bjørn Michael Nielsen. Samtidig er Charlotte Johansen indtrådt som bestyrelsesformand i stedet for Carsten Rasmussen. Sidst men ikke mindst er Michael Brandt, Søren Hansen Grøn, Finn Nejstgaard og Rikke Pia Dahl Saltoft indtrådt i bestyrelsen i stedet for Julie Esther Hermind, Flemming Laurberg Jensen, Hans Christian Pedersen og Stefan Vestergaard (kilde: CVR).

Lejre Vand er blevet en del af Fors A/S der er en sammenlægning af forsyningsselskaberne i Roskilde, Holbæk og Lejre kommuner.

LM Wind Power Holding A/S
Christopher Charles Harwood, Marcus Johannes Cornelis de Jong og Nicholas Alexander Smith er indtrådt i bestyrelsen hos LM Wind Power Holding A/S (kilde: CVR).

LM Wind Power producerer vindmøllevinger.

Logstor A/S
Lars Aaen Jensen er fratrådt som administrerende direktør hos Logstor A/S. Samtidig er Eva Elisabeth Jensen udtrådt som medarbejdervalgt medlem af bestyrelsen (kilde: CVR).

Logstor er producent af rørsystemer til blandt andet fjernvarme og fjernkøling.

Morsoe Wind A/S
Bodil Bjerregaard Kristensen er indtrådt i direktionen hos Morsoe Wind A/S i stedet for Jørgen Bendsen Poulsen. Samtidig er Meiner Dissing Nørgård indtrådt som bestyrelsesformand i stedet for Lauge Jensen Larsen, der dog forbliver i bestyrelsen. Sidst men ikke mindst er Hans Ejner Kortbæk Bertelsen indtrådt i bestyrelsen i stedet for Peter Dahl Jakobsen, Arne Kirk og Bodil Bjerregaard Kristensen (kilde: CVR).

Morsoe Wind driver vindmølleparker.

NKT Cables A/S
Jens Christian Nielsen er indtrådt i direktionen hos NKT Cables A/S i stedet for Peter Wennevold (kilde: CVR).

NKT Cables A/S designer, producerer og markedsfører kabler og løsninger til segmenterne elektrisk infrastruktur, byggeri og bilindustri.

Nrgi Net A/S
Mariann Norup og Jan Frank Steenhard er udtrådt af bestyrelsen hos Nrgi Net A/S, Nrgi Netservice A/S og Nrgi Lokalvarme A/S (kilde: CVR).

Nrgi er et forbrugerejet energiselskab.

Ole’s Olie A/S
Mads Kirstein Jensen er indtrådt i direktionen hos Ole’s Olie A/S i stedet for Ole Kierstein Jensen. Samtidig er Mads Kirstein Jensen fratrådt som bestyrelsesformand, men forbliver i bestyrelsen (kilde: CVR).

Ole’s Olie A/S er leverandør af fyringsolie.

Proark Energy A/S
Michael Brag er indtrådt i bestyrelsen hos Proark Energy A/S i stedet for Sigurd Hundrup (kilde: CVR).

Proark Energy A/S investerer i vedvarende energi-projekter.

Reka Kabel A/S
Karl Niklas Enkvist er indtrådt som administrerende direktør hos Reka Kabel A/S i stedet for Jari Mikael Ojala. Samtidig er Jari Mikael Ojala indtrådt i bestyrelsen i stedet for Sirpa Anita Pötry (kilde: CVR).

Reka Kabel A/S driver handels- og índustrivirksomhed indenfor kabelindustríen.

Roskilde Grøn Energi A/S
Michael Brandt er indtrådt som administrerende direktør hos Roskilde Grøn Energi A/S i stedet for Torben Peter Christiansen. Samtidig er Charlotte Johansen indtrådt som bestyrelsesformand i stedet for Asger Kej. Sidst men ikke mindst er Michael Brandt og Rikke Pia Dahl Saltoft indtrådt i bestyrelsen i stedet for Kaj Vagn Hansen, Torben Henning Jørgensen, Merete Dea Møller Larsen, Jens-Peter Lynov, Peter Michael Madsen, Lars Berg Olsen og Henrik Stougaard Petersen (kilde: CVR).

Roskilde Grøn Energi A/S er blevet en del af Fors A/S der er en sammenlægning af forsyningsselskaberne i Roskilde, Holbæk og Lejre kommuner.

Roskilde Varme A/S
Michael Brandt er indtrådt som administrerende direktør hos Roskilde Spildevand A/S, Roskilde Vand A/S og Roskilde Varme A/S i stedet for Torben Peter Christiansen. Samtidig er Charlotte Johansen udtrådt af direktionen, men er i stedet indtrådt som bestyrelsesformand i stedet for Asger Kej. Derudover er Michael Brandt og Rikke Pia Dahl Saltoft indtrådt i bestyrelsen i stedet for Thomas Hvass Eriksson, Kaj Vagn Hansen, Torben Henning Jørgensen, Merete Dea Møller Larsen, Christian Lerche, Jens-Peter Lynov, Mogens Madsen, Peter Michael Madsen, Lars Berg Olsen, Tanja Olsson og Henrik Stougaard Petersen (kilde: CVR).

Forsyningsselskaberne i Roskilde er blevet en del af Fors A/S der er en sammenlægning af forsyningsselskaberne i Roskilde, Holbæk og Lejre kommuner.

Solarkauf-Luxra Scandinavia ApS
Nicolaj Tranekær er indtrådt i direktionen hos Solarkauf-Luxra Scandinavia ApS i stedet for Tommy Ankær Rasmussen (kilde: CVR).

Solarkauf-Luxra Scandinavia ApS er leverandør af solcelleanlæg.

Stevns Spildevand A/S
Claus Nielsen er indtrådt i bestyrelsen hos Stevns Spildevand A/S i stedet for Freddy Mortensen (kilde: CVR).

Stevns Spildevand A/S transporterer og renser spildevandet i Stevns Kommune.

Vestas Central Europe A/S
Thomas Gunner Arendt er indtrådt i bestyrelsen hos Vestas Central Europe A/S (kilde: CVR).

Vestas er verdens største vindmølleproducent.

Vestforsyning A/S
Aksel Gade Hansen er indtrådt i bestyrelsen hos Vestforsyning A/S, Vestforsyning Belysning A/S, Vestforsyning Net A/S, Vestforsyning Spildevand A/S, Vestforsyning Vand A/S, Vestforsyning Varme A/S og Vestforsyning Service A/S i stedet for Jens Kristian Hedegaard (kilde: CVR).

Vestforsyning A/S står for driften af gadelyset i Holstebro og Lemvig kommuner.

Viking Supply Ships A/S
Bengt Arve Rem er indtrådt i bestyrelsen hos Viking Supply Ships A/S (kilde: CVR).

Viking Supply Ships A/S tilbyder offshore- og isbrydningstjenester til olieselskaber i Nordsøen.

Welltec A/S
Annalisa Stupenengo er indtrådt i bestyrelsen hos Welltec A/S (kilde: CVR).

Welltec A/S producerer robotteknologi til olie- og gasudvinding.

Wind 1 A/S
Klaus Hejlskov Hedegaard er indtrådt i direktionen hos Wind 1 A/S i stedet for Søren Kjær (kilde: CVR).

Wind 1 A/S udvikler vindmølleprojekter i Danmark.

Læs også: Skarp vindmølle-økonom i spidsen for Wind 1

Aalborg Energi Holding A/S
Kristoffer Hjort Storm er indtrådt i bestyrelsen hos Aalborg Energi Holding A/S, Aalborg Energicenter A/S, Aalborg Decentrale Værker A/S, Aalborg Varme A/S og Nordjyllandsværket A/S i stedet for Tommy Eggers (kilde: CVR).

Aalborg Energi Holding A/S driver forsyningsvirksomhederne i Aalborg Kommune.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078