23948sdkhjf

Danbor ekspanderer i vindindustrien

Danbor etablerer Wind Center of Excellence med erfaren branchemand i spidsen.
Vækstforventningerne på vindmarkedet, hvad angår installationer, investeringer og antal beskæftigede, er meget positive. Danbor ser store muligheder på området og etablerer derfor en ny vinddivision.

- Danbor har igennem flere år supporteret vindsektoren med logistik, port-service, inspektion, vedligehold og reparation. Som et led i vores vækststrategi har vi etableret en ny division, Wind Center of Excellence, der skal varetage udviklingen af support og services inden for vindområdet, siger administrerende direktør Jørn Bue Madsen i Danbor.

Til at lede den nye afdeling har Danbor hentet en erfaren mand inden for vindbranchen, idet Morten Basse bliver direktør for den nye vinddivison. Han kommer fra en stilling som adm. direktør for Offshoreenergy.dk og tiltrådte stillingen hos Danbor den 1. januar 2016.

- At nå vores vækstmål på dette område kræver strategiske opkøb, fokus på kunde- og udviklingsmuligheder og ikke mindst en indsats for at tiltrække medarbejdere med de rette kompetencer. Morten Basse har excelleret inden for alle parametre, uddyber Jørn Bue Madsen og fortsætter:

- EU’s joint research center vurderer, at markedet for offshore vind i Nordsøen vil vokse fra 9 GW i dag til 112 GW i 2030, altså mere end en tidobling på kun 15 år. Med etablering af divisionen Wind Center of Excellence, opkøbet af vindselskabet Øer den 1. oktober i år og ansættelsen af Morten Basse er vi godt rustet til at fortsætte ekspansionen på vindmarkedet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079