23948sdkhjf

Ny ejerkreds i Lin-ka Energy

Nu skal der arbejdes på at gøre Danmark til foregangsland indenfor biobrændsel og på at få foden inden for i fjernvarmesektoren og industrien.
Som et led i et generationsskifte overtager Brian Pedersen aktiemajoriteten i Lin-ka Energy A/S. Tidligere ejer og stifter Erling Jensen fortsætter i virksomheden i rollen som kundesupporter og produktudvikler.

Brian Pedersen kommer fra en stilling som teknisk direktør i N. Graversens Metalvarefabrik A/S, og er nu tiltrådt som adm. direktør i Lin-ka Energy A/S.

I forbindelse med generationsskiftet vil man i den nye ejerkreds fortsat holde fast i de faglige kompetencer.

- Et generationsskifte vil ikke ændre noget i vores tilgang til hverken kunder eller markeder. Vi vil fortsat fokusere på at lave specialtilpassede løsninger med høj driftssikkerhed, lavt energiforbrug og minimale vedligeholdelses-omkostninger,det er der især brug for i landbruget, som går igennem hårde tider og vi oplever også en stigende interesse fra fjernvarmeværker og industrien, lyder det fra den nye hovedaktionær Brian Pedersen.

Eksport & fjernvarme
Den nye ejerkreds i Lin-ka Energy har flere ting på tapetet. Blandt andet at gøre Danmark til foregangsland inden for biobrændsel, men også at nappe en større del af fjernvarmesektoren og industrien.

- Vi vil forsætte udviklingen af vores produkter i tæt samarbejde med vores kunder, og især være mere aktive på, at udbrede kendskabet til vores produkter på eksportmarkedet, både på eksisterende markeder men også på nye markeder, fortæller Brian Pedersen og tilføjer:

- Vi mærker konkrete forespørgsler fra en del fjernvarmeværker, som har fået tilladelse til at etablere biomassefyrede anlæg. Helt konkret har vi bl.a. etableret Tversted Kraftvarmeværk som blev indviet den 28. november 2015.

En landmand med en god idé
Lin-ka Energy A/S kan i det kommende år fejre 40 års jubilæum.

Erling Jensen stiftede Lin-ka Energy A/S i 1976, da han som landmand fik en god idé og udviklede de første anlæg i Vestjylland. Siden er virksomheden vokset og har været gazellevirksomhed af flere omgange, senest i 2015.

Udover Brian Pedersen fortsætter Svend Bovstrup med sin oprindelige ejerandel, mens Bjarne Løvbjerg, der er salgsansvarlig i Danmark, ligeledes har købt sig ind som medejer.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094