23948sdkhjf

Erfaren vindmand skal gøre Vattenfall størst på det danske vindmarked

Vattenfall udnævner Ole Bigum Nielsen til landechef i Danmark
Tirsdag er Ole Bigum Nielsen tiltrådt som landechef for Vattenfall i Danmark - en udnævnelse, som ifølge den svenske energivirksomhed falder i god tråd med Vattenfalls strategi om at satse på bæredygtig energiproduktion og i særdeleshed vindkraft.

- Vattenfall er ved at transformere sig til en mere bæredygtig virksomhed med et klart fokus på en vedvarende energiportefølje. Vinddivisionen, som jeg tilhører, spiller en væsentlig rolle i at udvikle og forbedre det Vattenfall, vi kender i dag, til morgendagens Vattenfall, hvor vi målrettet arbejder i retning af ingen udledning af CO2. Og Vattenfall Danmark lever i høj grad op til dette, så jeg er stolt af at stå i spidsen for denne del af virksomheden, siger Ole Bigum Nielsen i forbindelse med den nye titel.

Vattenfall er allerede i dag den største ejer af landvindmøller i Danmark, og hvis de projekter, der ligger i pipelinen, bliver realiseret, vil Vattenfalls store satsning på vind gøre selskabet til den største ejer og operatør af vindmøller i Danmark i 2019, konstaterer virksomheden.

Nyansættelser på vej

Ole Bigum Nielsen har arbejdet med vindkraft siden 2000 og været med fra begyndelsen da Vattenfall overtog dele af Elsam og EnergiI E2 i 2006. Tilsyneladende har han en forkærlighed for svenske virksomheder, for inden vindkraft blev hans levevej, slog han sine folder hos bygge-og ejendomsudviklingsvirksomheden NCC.

Udover rollen som Country Manager er Ole Bigum Nielsen fortsat Vice President of Engineering & Construction i BA Wind i Vattenfall med opgaver, der dækker alle Vattenfalls markeder.

I Danmark betyder Vattenfalls store vindsatsning, at der skal ansættes flere folk til vindafdelingen de næste par år. Og det er en opgave, som har stor prioritet.

- Vi bruger mange ressourcer på at finde og udvikle nye talenter samt tiltrække kompetente medarbejdere til vores voksende enhed. Der er rift om de bedste, og vi vil jo gerne sørge for, at de vælger os, siger Ole Bigum Nielsen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08