23948sdkhjf

Envision i svensk samarbejde

Envision Energy har netop indgået et samarbejde med Skanska Sverige AB, der som partner skal stå for hele den logistiske proces i bygningen af vindmølleparken Kafjärden, som er den største kinesiske vindmølleinvestering i Sverige.
Envision Energy trådte ind på det europæiske marked med opkøbet af den svenske vindmøllepark. Og Envisions globale udviklingsafdeling i Silkeborg, GIC, har udviklet den onshore-prototype til det globale marked, EN-120/3.0MW-vindmøllen, der lige nu bliver testet på Det Nationale Testcenter i Østerild, som også vil være en del af det svenske udstillingsprojekt.

- Vi er meget begejstrede for samarbejdet med Skanska Sverige AB om det store ingeniørarbejde, der går forud for installationen af vores vindmøller. Det giver os samtidig en gennemprøvet løsning med en leverandør, vi har fuld tillid til, og en god business case vi kan fremvise til vores stakeholdere. Skanska skal stå for at designe projektet, fremskaffe materialer og udstyr og opbygge vindmølleparken, så alt er klar, når vi skal til at installere vores vindmøller, siger John Childs, head of EMEA Business Development, Envision Energy.

Vil bruge 3MW-prototype
Projektet i Eskilstuna i Sverige er Envisions udstillingsprojekt i det nordlige Europa. Med vindmølleparken kommer Envision til at kunne demonstrere deres fuldt ud kompatible turbiners evner til at sikre en forsat udvikling hen imod lavere energiomkostninger

- Hos Skanska ser vi meget frem til samarbejdet med Envision Energy. Envision er en internationalt anerkendt vindmølleleverandør, og vi forventer, at vi sammen får en afprøvet pakke med resultater af høj kvalitet for begge parter, der kan fremvises til resten af det europæiske marked, siger Oliver Vollert, distriktschef for vej, anlæg og infrastruktur i Skanska Sverige AB.

Fire vindmøller af prototypen EN-120/3.0MW bliver sammen med fem af EN-115/2.3MW-vindmøllen porteføljen i det svenske udstillingsprojekt, der forventes at stå klar til kommerciel drift i løbet af sommeren 2016.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094