23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til energisektoren, der melder om udskiftninger i bestyrelsen eller på ledende poster i denne uge.
Fjernvarme Fyn Holding A/S
Claus Erik Houden-Hansen er indtrådt som næstformand i bestyrelsen hos Fjernvarme Fyn Holding A/S i stedet for Bo Libergren. Samtidig er han indtrådt som næstformand for selskaberne Fjernvarme Fyn Fynsværket A/S og Odensen Kraftvarmeværk A/S (kilde: CVR).

Fjernvarme Fyn er ejet af Odense kommune og Nordfyns kommune.

Hofor Energiproduktion A/S
Bjarne Korshøj er indtrådt som administrerende direktør og i bestyrelsen hos Hofor Energiproduktion A/S i stedet for Per Jacobsen (kilde: CVR).

Hofor er en fusion af Københavns Energi og vandselskaberne i kommunerne Albertslund, Brøndby, Dragør, Herlev, Hvidovre, Rødovre, Vallensbæk.

Horsens Vand A/S
Anne Ellegaard er blevet ansat som kundechef hos Horsens Vand A/S (kilde: Børsen).

Horsens Vand A/S indvinder, behandler og distribuerer årligt 4,5 mio. kubikmeter drikkevand til cirka 75 procent af Horsens Kommunes beboere.

Lundsby Bioenergi A/S
Gert Rosenqvist er indtrådt i direktionen hos Lundsby Bioenergi A/S i stedet for Erik Lundsby Andreasen. Samtidig er Lasse Buhl Jørgensen indtrådt som bestyrelsesformand i stedet for Elsebeth Andreasen. Sidst men ikke mindst er Jens Bak Ibsen, Gert Rosenqvist og Johan Erik Stenger indtrådt i bestyrelsen i stedet for Alex Lundsby Andreasen (kilde: CVR).

Lundsby Bioenergi A/S er stiftet i 1996 og beliggende i Balling ved Skive.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095