23948sdkhjf

Vindmøllevirksomhed afskediger i Thisted

Global Wind Power planlægger at flytte sine hovedaktiviteter til Paris.
Vindmøllevirksomheden Global Wind Power med hovedsæde i Thisted reducerer nu antallet af medarbejdere i Thisted med seks, skriver nordjyske.

Fyringerne af de seks medarbejdere træder i kraft i februar 2016 og sker som følge af virksomhedens planer om at flytte sine hovedaktiviteter til Paris.

Afdelingen i Thisted vil stadig eksistere, men antallet af ansatte er uvist, skriver direktør og medejer Henrik Amby i en mail til Nordjyske.

Global Wind Power har afdelinger i Rumænien, Tyskland og Frankrig, hvor afdelingen i Paris er den største med mere end 20 medarbejdere.

Og selvom man ikke planlægger at udvide medarbejderstaben i Paris, så er det her fremtidens aktiviteter skal styres fra.

- Vi oplever, at de rumænske og bulgarske markeder ligger meget stille, og at det tyske marked er præget af hård konkurrence på nye projekter, siger Henrik Amby, der derfor planlægger flere investeringer i det franske marked og derfor også finder det naturligt, at medarbejderne sidder i Paris frem for i Thisted.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156