23948sdkhjf

Energinord henter salgsdirektør hos Scanenergi Solutions

Den nye salgsdirektør skal realisere Energinords vækstambitioner.
Med ansættelsen af 43-årige Mads Brøgger er det erfarne kræfter, der tilføres Energinord. Mads Brøgger kommer senest fra en stilling som salgsdirektør hos energirådgivningsfirmaet Scanenergi Solutions A/S. Tidligere har Mads Brøgger været markedschef for energi og forsyning hos CGI, og har desuden en baggrund som økonomi- og it-chef hos Scandinavian Airlines.

- Mads er en meget fokuseret og strategisk stærk profil med skarp økonomisk forståelse og kommerciel styrke. Og med Mads’ indgående branchekendskab har selskabet fået en kapacitet, der kan udvikle og optimere forretningen på et strategisk niveau ud fra den lovpligtige energirådgivning, skriver selskabet i en meddelelse.

Klar til nye udfordringer
Også Mads Brøgger ser frem til de nye udfordringer hos Energinord.

- Energinord er en del af en stærk og ambitiøs koncern, og jeg glæder mig til at komme med på holdet i en virksomhed, hvor der i stigende grad er fokus på forretningsudvikling og procesoptimering.

Energinord har et mål om at være forbrugernes foretrukne leverandør af el, hvorfor kundeloyalitet og kundetilfredshed er vigtige strategiske parametre.

- Tilfredse kunder er afgørende for at skabe en sund forretning, siger Mads Brøgger, der i den grad kender betydningen af at være konkurrencedygtig ved at have kunden i fokus.

- Jeg er slet ikke i tvivl om, at Energinord rummer mange muligheder både fagligt og personligt, og jeg glæder mig til at komme i gang, siger Mads Brøgger afslutningsvis.

Mads Brøgger er tiltrådt som salgsdirektør den 31. august, og bliver en del af koncernens direktion.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079