23948sdkhjf

Tykke ordrebøger skaber jobs hos Industrivarme

Biomasse, solfangere og røggaskøling skaber travlhed hos Industrivarme der i øjeblikket søger folk.
- Der er gang i ordrerne. Lige nu søger vi en produktionsleder til vores værksted og idriftsættere, altså folk der kan starte anlæg op og udføre service på Biomasseanlæg. Vi har også lige ansat en teknisk tegner, fortæller direktør Allan Jakobsen hos Industrivarme.

Det er på tre specifikke områder, hvor Industrivarme i øjeblikket har særligt travlt.

- Vi har travlhed over hele linien, men især på solfangere-området, inden for biomasseanlæg og røggaskøling har vi særligt travlt, fortæller Allan Jakobsen og uddyber:

- Inden for solfangerområdet er det både del- og totalentrepriser, der fylder, mens det inden for røggaskøling er opgradering af eksisterende anlæg, hvor man ønsker røgen kølet længere ned. Vi har lige afsluttet sådan et projekt i Sæby med røggaskøling og tilslutning af en varmepumpe.

Travlheden har skiftet sæson
Tidligere plejede aktiviteten hos Industrivarme at drosle ned om vinteren, men sådan er det ikke længere.

- Det sidste års tid har vi haft travlt året rundt. Og det har noget med at gøre at folk gerne vil være klar til deres højsæsoner, altså de sæsoner, hvor de produceres mest på deres anlæg, og de er jo forskellige alt efter om man kører drift på et biomasseanlæg eller et solfangeranlæg, forklarer han.

At der er kommet langt mere tryk på end tidligere betyder også, at man forventer at årets resultat bliver en fin efterfølger af resultatet fra 2013/2014, hvor bruttofortjenesten endte på 30 mio. kr. og årets resultat blev et fint overskud på 4,0 mio. kr


Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079