23948sdkhjf

Industrivarme og Arcon installerer solfangeranlæg i Stege

Stege Fjernvarmeværk udvider produktionen med et solfangeranlæg, der opføres af Industrivarme i en totalentreprise.
- Etablering af 14.515 kvadratmeter solfangere, en akkumuleringstank på 2.300 kubikmeter og en ny tilbygning til veksler, trykholder og pumpe samt øvrigt teknisk udstyr til varmeproduktion i tilknytning til eksisterende bygning.

Således lyder opgaven for Industrivarme, der helt tilbage i maj underskrev kontrakt med Stege Fjernvarmeværk om etableringen af det nye solfangeranlæg.

- Vi står for arbejdet i en totalentreprise med Arcon Sunmark som underleverandør af solfangerne, og med akkumuleringstank og bygning som bygherre-leverance, fortæller adm. direktør Allan Jacobsen hos Industrivarme til Energy Supply og tilføjer:

- Vi tager som sagt første spadestik til efteråret og så regner vi med idriftsættelse primo 2016, så de kan være klar til højsæsonen.

Den samlede anlægsudgift hos Stege Fjernvarmeværk beløber sig til 29,7 mio. kr. for anlægget, der ventes at have en årlig minimumsydelse på 7.400 MWh og dermed dække ca. 20 procent af den samlede produktion eller hvad der svarer til 405 husstandes varmeforbrug.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125