23948sdkhjf

Envision lancerer dansk-udviklet mølle

Envision Energy har netop gennemført installationen af den nye vindmølle-prototype, der bliver testet på Det Nationale Testcenter for Store Vindmøller i Østerild.
Envision Energy er klar med en ny onshore-prototype til det globale marked. EN-120/3.0MW-vindmøllen med en navhøjde på 90 meter er udviklet af Global Innovation Centre i Silkeborg i tæt samarbejde med leverandører såsom LM, SKF, Winergy, Siemens og ABB. Prototypen afprøves på Det Nationale Testcenter for Store Vindmøller i Østerild.

- Der er tale om den første onshore-vindmølle, som er udviklet på Global Innovation Centre til det globale marked. Det er en konkurrencedygtig vindmølle, der er omkostningseffektiv og har en høj energiproduktion. Møllen er baseret på internationalt anerkendte underleverandører. Det betyder, at service kan udføres hurtigt og effektivt af gennemprøvede serviceudbydere, siger Anders Rebsdorf, direktør for Envision’s Global Innovation Centre.

Svensk udstillingsprojekt
Envision erhvervede for nylig en ordre på 25 MW til en svensk vindmøllepark i Eskilstuna. Ordren markerer Envisions kommercielle indtræden på det europæiske marked. 3.0 MW-prototypen er en del af porteføljen i det svenske udstillingsprojekt, der står klar til kommerciel drift i september 2016.

- Projektet i Eskilstuna i Sverige er vores udstillingsprojekt i det nordlige Europa. Det kommer til at demonstrere vores fuldt kompatible vindermøllers ydeevne og bliver en game-changer i kampen om at sænke energiomkostningerne. Prototypen støtter dette projekt, da det er en del af vores design- og indkøbsstrategi at sikre valideret og gennemprøvet teknologi fra vores vindindustris anerkendte og veletablerede leverandører. Prototypen sætter desuden Envision på sporet af en fuld DNV-certificering, da den certificeres under vejledning af DNV, siger John Childs, leder af Envisions Business Development i EMEA.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.267