23948sdkhjf

Seas-NVE vinder tre udbud på Østsjælland

Forsyningsselskabet har vundet udbud om drift og vedligeholdelse af gadebelysningen i Frederikssund, Ballerup og Roskilde Kommune.
De tre kommuner sendte tidligere i år drift og vedligehold af deres gadebelysning i udbud. Derudover står alle tre kommuner over for en større renovering af deres vejbelysning.

- Vi er naturligvis glade for, at kommunerne i Frederikssund, Ballerup og Roskilde har valgt Seas-NVE til at modernisere og vedligeholde gadelyset, siger Filip Dahl Larsen, markedschef i udelysafdelingen, i en pressemeddelelse.

I Frederikssund Kommune overtager Seas-NVE drift og vedligehold af mere end 10.000 gadelamper per 1. juli 2015 og skal desuden forestå en renoveringsopgave af cirka 2.300 gadelamper, som skal færdiggøres inden årets udgang. Derudover indeholder kontrakten en option på et tocifret kabellægningsprojekt.

I Ballerup Kommune overtager Seas-NVE drift og vedligehold af cirka 9.300 gadelamper, hvoraf de cirka 6.000 skal renoveres over de næste tre år.

Seas-NVE driver og vedligeholder i forvejen gadebelysningen i Roskilde by og har desuden betydelig erfaring med drift og vedligehold af 120.000 gadelamper fordelt på 14 sjællandske kommuner, som alle er en del af energiselskabets forsyningsområde. Den nye opgave i Roskilde drejer sig om det område, der ligger i den gamle Roskilde Kommune, men uden for Roskilde bymidte. Den nye aftale indebærer, at 4.000 gadelamper skal skiftes til led-lys, og 1.500 gamle master bliver fornyet og skal have strøm fra ledninger i jorden. Roskilde Kommune kan se frem til en årlig besparelse på over 50 procent i forhold til tidligere.

De nye aftaler har en samlet værdi af knap 80 mio. kr.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125