23948sdkhjf

Envision lander første europæiske opgave

Den kinesiske vindmølleproducent Envision Energy går med det samme i gang med at opføre en 25 MW stor vindmøllepark i Sverige.
Envision Energy, som har en global udviklingsafdeling i Silkeborg og har sat en prototype-vindmølle op i Østerild, opkøber den 25 MW store vindmøllepark, Kafjärden, uden for den svenske by Eskilstuna.

Opkøbet beskrives som den største kinesiske vindmølle-investering i Norden til dato, og den kinesiske vindmølleproducent går i gang med byggeriet med det samme. Kommerciel opstart foreventes i september 2016.

- Vi er meget begejstrede for opkøbet, som er den første investering i vores europæiske ekspansion. Vi mener, denne vindmøllepark er en fantastisk mulighed for at demonstrere vores teknologiske formåen og innovative tilgang til vindenergi som en smart energy solution provider, siger Felix Zhang, direktør og leder af International Business hos Envision.

Envisions showcase-projekt i Nordeuropa
Virksomheden vil fortsætte med at opsøge lignende muligheder i Nordeuropa og resten EMEA og har netop udnævnt en ny europæisk salgschef, som skal lede udvidelsen.

- Projektet vil fremvise vores fuldt ud kompatible turbiners evner til at sikre en forsat udvikling hen imod lavere energiomkostninger. Vi ser frem til at kunne skabe en god businesscase for vores stakeholders gennem dette opkøb, og vi vil fortsat lede efter lignende muligheder inden for Nordeuropa og EMEA, siger den nyudnævnte leder af Envisions udvidelse i EMEA, John Childs.

Kafjärden vindmølleparken vil bestå af Envisions effektive vindturbiner, som er designet af Global Innovation Center i Danmark, der bl.a. står bag prototypen GC1 i Østerild, samt Envisions R&D Center i Shanghai.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.143