23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelser og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til energisektoren, der melder om udskiftninger i bestyrelsen eller på ledende poster i denne uge.
Borean Innovation A/S
Thor Jespersen er indtrådt som administrerende direktør hos Borean Innovation A/S i stedet for Niels Jesper Jespersen Jensen (kilde: Jyllands-Posten).

Borean Innovation A/S er et innovationsmiljø finansieret af Styrelsen for Forskning og Innovation.

Cowi
Jasper Kyndig er blevet ansat som regionsdirektør for region Midtjylland og kontoret i Århus hos Cowi (kilde: Berlingske Tidende).

Cowi er blandt verdens største rådgivervirksomheder.

Dansk Energi
Eva Tingkær er blevet udnævnt til kommunikationschef hos Dansk Energi.

Dansk Energi er en interesseorganisation for over 100 leverandør- og servicevirksomheder inden for udstyrs- og servicemarkedet til olie-, gas- og biobrændselsbaserede energianlæg samt varmepumper og solceller.

Limfjordens Bioenergi ApS
Lars Peder Madsen van Hauen er indtrådt i bestyrelsen hos Limfjordens Bioenergi ApS i stedet for Pär Alexander Möller (kilde: Jyllands-Posten).

Limfjordens Bioenergi ApS ligger på Mors og producerer hvert år 4,3 mio. m3 biogas.

MHI Vestas Offshore
Atsushi Maekawa er indtrådt som bestyrelsesformand hos MHI Vestas Offshore i stedet for Masafumi Wani. Samtidig indtræder Yoshiyuki Hanasawa i bestyrelsen i stedet for Hiromichi Morimoto (kilde: Børsen).

MHI Vestas Offshore, der producerer offshore-vindmøller, er et joint venture mellem Vestas og Mitsubishi

SE Blue Renewables Dk 2 P/S
Jens Denkov er indtrådt i bestyrelsen hos SE Blue Renewables Dk 2 P/S i stedet for Peter Thorsen. Samtidig er Ulla Iversen og Jens Denkov indtrådt i direktionen i stedet for Per Munk Jensen (kilde: Jyllands-Posten).

SE Blue Renewables Dk 2 P/S producerer og handler med energy.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096