23948sdkhjf

Succesfuld messe giver mange kontakter

Møder om konkrete samarbejdsmuligheder og kontakt til et stort antal medudstillere. Det er noget af det, DTU Energi tager med hjem fra dette års Hannover Messe.
DTU Energi var igen at finde blandt virksomheder inden for brændselsceller og brint på dette års Hannover Messe.

Det er femte år i træk, at DTU Energi var med på den store tyske messes særlig udstilling, der samler det meste af branchen for brændselsceller og brint i Europa.

Ud over at kunne præsentere den seneste udvikling i branchen, er messen en chance for DTU Energi’s Test Center på brændselscelle- og brintområdet (FCH Test Center) at tilbyde industrien de kompetencer og ekspertise, som testcentret råder over, og drøfte eventuelt fremtidige samarbejde.

Første møde i næste uge
I år var ingen undtagelse, og mange virksomheder udtrykte interesse i et samarbejde:

- I løbet af messen har vi haft kontakt til de fleste af de 100 andre medudstillere på delmessen. Det er først og fremmest de andre udstillere, der er vores potentielle kunder og samarbejdspartnere, siger centerleder Eva Ravn Nielsen, FCH Test Center, til Electronic Supply.

Mere konkret har der været cirka seks dedikerede møder om konkrete samarbejdsmuligheder på messen. Og allerede i den kommende uge får testcentret så besøg af et af de firmaer, der blev skabt kontakt med på messen.

Branding på flere niveauer
Virksomhederne, der er skabt kontakt til i Hannover, er ifølge Eva Ravn Nielsen særligt interesseret i, hvad centret laver inden for keramiske brændselsceller og elektrolyse. Særligt oplever hun en anerkendelse af de mange skræddersyede test og analysemetoder, som centrets tilbyder.

Ud over at vise industrien, hvad man kan tilbyde med testcentret, er messen også god branding af DTUfor potentielle studerende:

- Vi har diskuteret mulige fremtidige samarbejder med en række nye virksomheder, vi har talt med projektpartnere og vi har også mødt en række studerende, der er interesseret i at studere på DTU Energy. Hannover Messe er hvert år et meget effektivt sted for os at gennemføre mange møder på kort tid med nuværende og potentielle samarbejdspartnere, forklarer Eva Ravn Nielsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08