23948sdkhjf

Sunds-forsyninger lurer på Kamstrup

Sunds Elforsyning og Sunds Vand & Varme øger kontakten med udskiftningen af el, vand, og varme-målere, som måske bliver fra Kamstrup.
Der er netop afholdt generalforsamling hos Sunds Elforsyning og hos Sunds Vand & Varme – på samme aften i samme forsamlingshus, skriver AOH.dk.

Det skal ses som en symbolsk start på det øgede samarbejde mellem parterne.

Det fortalte formand for Sunds Elforsyning Henning Vestergaard, der løftede sløret for, hvad samarbejdet kommer til at gå ud på.

-Inden 2019 skal vi være klar til at kunne fjernaflæse forbruget ude hos den enkelte. Det vil vi gennemføre i løbet af 2016 og 2017. Der kommer Sunds Vand-og Varme også på banen. De får samtidig tilkoblet et modul, som kan kommunikere med deres anlæg, fortalte Henning Vestergaard.

Og selvom man endnu ikke har valgt elmåler-leverandør, så afslørede Henning Vestergaard at man skeler særligt til målerne fra Kamstrup, især set i lyset af at den strategiske samarbejdspartner Ikast Værkerne har valgt at udskifte sine gamle målere med Kamstrup-målere.

Sunds Elforsyning og Sunds Vand & Varme deler i forvejen kontor, og parterne har sparet op til investeringen i nye målere og en opgradering af værket på Linåvej.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094