23948sdkhjf

Trefor lukker Remergy ned

Trefor har begæret selskabet Remergy, der skulle levere bæredygtige grønne løsninger til verdens udviklingsregioner, konkurs.
Selskabet Remergy så dagens lys i 2014 med energiselskabet Trefor og SystemTeknik som de to hovedaktionærer. Målet var at levere bæredygtige energiløsninger til verdens uland, i første omgang til Afrika. Nu er det midlertid indgivet en konkursbegæring til Skifteretten.

- Der er ikke gået noget galt. Vi har selv indgivet begæringen. Det hele er foregået i god ro og orden, fortæller adm. direktør hos Trefor Knud Steen Larsen og bestyrelsesmand i Remergy til Energy Supply om den ganske udramatiske konkurs.

- Vi var to aktionærer, hvor vi havde 55 procent af aktierne og SystemTeknik havde 45. Den anden aktionær kunne ikke give tilsagn om at fortsætte, så vi blev nødt til at lukke selskabet, forklarer han ærgerligt.

- Remergy har fulgt det strategiske niveau og det er synd det ikke fik lov at stå sin prøve. Det har vist gode takter, men nu lukker vi det ned og vi har pt ingen planer om at genåbne selskabet igen, slutter Knud Steen Larsen.

Kurator er advokat Niels Bo Andersen, Jernbanegade 31, 6000 Kolding.

Kommenter artiklen (1)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.114