23948sdkhjf

Balladen i Svendborg Fjernvarme fortsætter

Et af bestyrelsesmedlemmer forlader bestyrelsen efter blot en måned ved rundbordet.
I marts måned gjorde Svendborg Fjernvarme sig bemærket med en særdeles kaotisk generalforsamling, hvor den tidligere formand blev kuppet. Nu forlader én af kupmagerne bestyrelsen, skriver Fyens.dk.

Det drejer sig om Bjarne Olsen, der på det første bestyrelsesmøde efter generalforsamlingen blev bedt om ikke at opsøge forskellige samarbejdspartnere blandt andre de ledende embedsmænd i kommunen.

-Jeg ønsker at omlægge driften af selskabet i en billigere og mere grøn og miljørigtig retning, og det kan jeg ikke gøre uden at diskutere forskellige løsninger med centrale personer. Det må jeg ikke for bestyrelsen, og derfor står jeg stærkere uden for bestyrelsen, siger Bjarne Olsen om sit bestyrelsesexit.

Den nye formand Jørgen Lindegaard, der sidste år trådte ind i bestyrelsen sammen med Bjarne Olsen, bekræfter, at Bjarne Olsen har forladt bestyrelsen, da han mente, at han var bundet af for mange restriktioner.

Den tidligere formand Henrik Horn Andersen begræder til gengæld ikke Bjarne Olsens exit.

-Nej, slet ikke. Jeg var træt af at høre på ham til bestyrelsesmøderne, hvor han sad og råbte, siger Henrik Horn Andersen.

Historien bag
Bjarne Olsen og Jørgen Lindegaard samlede sidste år så mange fuldmagter, at det lykkedes dem at komme ind i bestyrelsen ved Svendborg Fjernvarme. Ved generalforsamlingen i år forsøgte de med samme metode at få afsat bestyrelsesmedlemmerne Poul Henning Hansen, Ole Jacobsen og Henrik Horn Andersen, hvilket dog ikke lykkedes.

Til gengæld blev Henrik Horn Andersen ved det efterfølgende konstituerende møde afsat som formand og afløst af Jørgen Lindegaad.

Nu er Bjarne Olsen således udtrydt af bestyrelsen. Han afløses nu af suppleanten, Henrik Nyvang Petersen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078