23948sdkhjf

Ny direktør i Din Forsyning

Efter fusionen mellem Varde Forsyningsservice og Esbjerg Forsyning har en af hovedkræfterne bag fusionen valgt at søge ny udfordringer. Ny mand sættes i spidsen.
I forbindelse med fusionen af Varde Forsyningsservice A/S og Esbjerg Forsyning A/S til Din Forsyning A/S har det været nødvendigt for parterne at klarlægge ledelseforholdene. Det er nu sket og direktør for Varde Forsyning Michael Brandt har efter grundige overvejelser valgt at søge nye udfordringer i stedet for at indtræde i direktionen for Din Forsyning.

Som konsekvens af at Michael fratræder, vil adm. direktør hos Esbjerg Forsyning Jesper Frost Rasmussen indtræde som adm. direktør i Varde-selskaberne inden for vand, varme, spildevand og affald/genbrug, samtidig med at han fortsat har samme rolle i Esbjerg-selskaberne og i DIN Forsyning A/S.

Michaels stilling vil ikke blive genbesat.

Fuldendt arbejdet
Ved etableringen af Varde Forsyning A/S i 2009 var det ønsket at igangsætte en dynamisk udvikling af selskabet, således at Varde Forsyning A/S var gearet til fremtidens udfordringer. Michael brandt blev dengang ansat til eksekveringen af denne udvikling – en udvikling, der er sket i tæt samspil med bestyrelse, medarbejdere, ejere, samarbejdspartnere og kunder.

Det er lykkedes at samle medarbejdere fra de tidligere kommuner og etablere et tillidsfuldt og stærkt samspil i organisationen, således tværgående samarbejder og synergier er blevet nyttiggjort.

Der er gennemført effektiviseringer, indført en fast økonomistyring samt udført store investeringer i fremtiden. I perioden 2009 til 2014 har Varde Forsyning A/S investeret for kr. 400 mio. i fremtiden. Der har i perioden 2011 til 2013 endvidere være effektiviseringer på driftsomkostningerne for kr. 50 mio.

Arkitekten bag fusionen
Efter et strategiseminar i august måned 2012 har Michael Brandt arbejdet loyalt for ejernes ønske om at afdække mulighederne for samarbejde mellem de to forsyninger.

Michael Brandt har derfor været en af arkitekterne bag etableringen af DIN Forsyning A/S og har samtidig sikret, at Varde Forsyning A/S er nået sikkert i havn med de opsatte mål.

- Derfor ønsker Michael nu at søge nye udfordringer, om end jeg ved, det har været en svær beslutning at træffe – og jeg havde håbet, at Michael ville fortsætte arbejdet i DIN Forsyning A/S, men jeg har fuld forståelse for Michaels ønske om nye udfordringer, skriver Erik Buhl, bestyrelsesmand i Din Forsyning i en pressemeddelelse.

- Det er altid vanskeligt at finde det rette tidspunkt at stoppe et godt samarbejde, men Michael og jeg er blevet enige om, at Michael fratræder sin stilling den 25. april 2015, og vores samarbejde afsluttes dermed ved indvielsen af de nye genbrugspladser i Varde og Oksbøl. Jeg vil benytte lejligheden til at sige Michael tak for samarbejdet og ønsker ham god vind, slutter Erik Buhl.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.127