23948sdkhjf

Sidste 6 MW-vindmølle er opført

Den sidste af de ialt 35 6 MW-vindmøller er blevet løftet på plads på Westermost Rough Havmøllepark.
Teamet bag Westermost Rough Havmøllepark fejrer en vellykket opførelse af den sidste 6MW vindmølle i det 210 MW store projekt.

Den sidste af de 35 vindmøller blev løftet på plads af det specialbyggede jack-up-fartøj 'Sea Challenger' den 27. marts.

Westermost Rough, der ligger ud for Storbritanniens østkyst, er den første havmøllepark, hvor Siemens 6 MW-vindmøller vil blive brugt kommercielt. Havmølleparken er et joint venture mellem Dong Energy (50 %) og Marubeni Corporation (25 %) og den britiske Green Investment Bank (25 %).

- Dette er en vigtig milepæl i projektet, hvor DONG Energy skaber nye spændende muligheder for branchen ved at anvende 6 MW-vindmøller offshore. Det er også et vigtigt skridt i vores arbejde med at reducere prisen på energi fra havvind, siger Duncan Clark, der er Programme Director for Westermost Rough i Dong Energy og tilføjer:

- Mere end 900 mennesker har arbejdet med byggeriet offshore, og det, at vi nu kan installere den sidste vindmølle med et højt sikkerhedsniveau, er takket være deres gode samarbejde.
Vi har nu fuldt fokus på at afslutte idriftsættelsesarbejdet sikkert på resten af vindmøllerne så de alle leverer ren, grøn energi til det britiske elnet til sommer.

Når Westermost Rough er i fuld drift, vil parken være i stand til at producere op til 210 MW elektricitet, hvilket er tilstrækkelig kapacitet til at kunne dække den årlige efterspørgsel fra mere end 150.000 britiske hjem.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141